Tatlı Bela 6.bölüm Kanal 7'den izle! Astha Shlok’u şaşırtacak mı?

Ekranların sevilen dizisi Tatlı Bela 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin yeni dizisi Tatlı Bela 6.bölümünde neler olacak? Astha Shlok’u şaşırtacak mı?

Tatlı Bela 6.bölüm Kanal 7'den izle! Astha Shlok’u şaşırtacak mı?
Tatlı Bela 6.bölüm Kanal 7'den izle! Astha Shlok’u şaşırtacak mı?
GİRİŞ 11.03.2017 12:02 GÜNCELLEME 11.03.2017 12:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

11 Mart cumartesi günü itibariyle seyirci ile buluşacak olan Tatlı Bela 6.bölüm fragmanı yayınlandı. İlk iki bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Hint dizisi Tatlı Bela 6.bölümü yine heyecanlandıracak. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Astha Shlok’u şaşırtacak mı? İşte fragmanı ve tüm detayları

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 6.bölümü 11 Mart cumartesi günü saat 21:30’da ilk bölümüyle Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 6.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA DİZİSİNİN GENEL HİKAYESİ

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

TATLI BELA DİZİSİ OYUNCULARI

Avinash Sachdev
Shrenu Parikh
Manish Wadhwa
Geetanjali Tikekar
Samir Sharma
Shalmalee Desai

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • gulu 4 yıl önce Şikayet Et
    tatli bela dizisi cok muhtesem
    Cevapla
  • arnav 7 yıl önce Şikayet Et
    Film daha yeni basladi eh iste fena sayilmaz ama bir garip aski pek tutmaz o kadin olmasa daha iyi olur hem onun kocasi aptalmi ona hic bisey demiyo sacmalik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!