Hint dizilerinin adresi izle7.com!

Kanal 7' nin sevilen dizileri Yalancı Bahar, Benimsin, Sensiz Olmaz kaçırdığınız ya da merak ettiğiniz bölümleri artık izle7.com'dan izleyebilirsiniz.

Hint dizilerinin adresi izle7.com!
Hint dizilerinin adresi izle7.com!
GİRİŞ 17.03.2017 08:56 GÜNCELLEME 17.03.2017 11:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarında esen Hint rüzgârı internette de devam ediyor. Yayınlandıkları dönemde izleyicileri ekrana bağlayan Yalancı Bahar (Madhubala), Benimsin (Beintehaa) ve Sensiz Olmaz (Rangrasiya) dizilerinin tüm bölümlerine artık www.izle7.com ’dan ulaşabilirsiniz.

Kanal 7, izleyicilerden gelen taleplere sessiz kalmadı ve tekrar yayınlanması istenen Yalancı Bahar - Mahubala dizisinin tüm bölümlerini izle7.com’da yayınlıyor. Başrollerini Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaştığı Yalancı Bahar’ı tekrar izleme keyfine erişmek isteyenleri izle7.com’dan güvenli bir şekilde bölümleri izleyebilecek. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar dizisinin tüm bölümlerini izlemek için izle7.com’u ziyaret edin. http://www.izle7.com/kanal7/kategori/yalanci-bahar-madhubala Yalancı Bahar dizisi 1. bölümünden itibaren tüm bölümleri ile izle7.com’da.

Dünya genelinde beğeniyle izlenen Rangrasiya adlı Hint dizisinde genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük aşkın hikâyesi anlatılmakta. Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrollerini paylaştığı Sensiz Olmaz - Rangrasiya dizinin tüm bölümlerini de bu linkten http://www.izle7.com/kanal7/kategori/sensiz-olmaz-rangrasiya izleyebilirsiniz. Sensiz Olmaz dizisini izlemek için izle7.com’u ziyaret edin.

Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu aşk hikâyesinin anlatıldığı Benimsin - Beintehaa hayranlarına müjde! Benimsin-Beintehaa dizisinin tüm bölümleri tekrar izlemek isteyenler için izle7.com’da. Benimsin dizisini izlemek için tıklayın. http://www.izle7.com/kanal7/kategori/benimsin-beintehaa

 

Tüm Hint dizileri hayranları Yalancı Bahar, Sensiz Olmaz ve Benimsin dizilerini izlemek için www.izle7.com ’da buluşacak…

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • M♥D♥ö 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk dizilerinden daha iyi olduğu açık ayrıca Hindistan'da müslüman hintlilerde var..!
    Cevapla
  • vahit 7 yıl önce Şikayet Et
    bu dizileri kim izler hangi ruh haliyle izler neyin kafasıyla izler çok merak ediyorum
    Cevapla
  • abdullah ünal 7 yıl önce Şikayet Et
    sacma sapan diziler ....
    Cevapla
  • raoc 7 yıl önce Şikayet Et
    hintlileri sevmiyorum bir kere çok pisler, dinsizler.... milletimizde çabucak yozlaşmaya açık...
    Cevapla
  • ırkçılık 7 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılık yapmayalım. Zamanında Hindistan müslüman bir ülkeydi. Daha pek çok müslüman hindli var.
    Cevapla
  • sude 7 yıl önce Şikayet Et
    Turk dizilerinden daha edepli oldukları kesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu