Tatlı Bela 12.bölüm Kanal 7'den izle! Yalanlar ortaya çıktı...

Kanal 7 Tatlı Bela 12.bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Ekranların en sevilen Hint dizisi olan Tatlı Bela 12.bölüm fragmanı ile birlikte yeni bölümü büyük merak konusu oldu.

Tatlı Bela 12.bölüm Kanal 7'den izle! Yalanlar ortaya çıktı...
Tatlı Bela 12.bölüm Kanal 7'den izle! Yalanlar ortaya çıktı...
GİRİŞ 18.03.2017 09:12 GÜNCELLEME 18.03.2017 09:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

17 Mart cuma günü ekranlara gelecek olan Tatlı Bela 12.bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. Kanal 7 Tatlı Bela son bölümü ile herkesi şaşırtırken yeni bölümde neler olacak soruları sorulmaya başlandı. Astha görümcesinin yaşadığı zorlukları Shlok’a anlatır fakat kimse ona inanmaz. İşte Tatlı Bela 12.bölüm fragmanı ve yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar

TATLI BELA 12.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Tatlı Bela’da bugün Astha görümcesinin yaşadığı zorlukları Shlok’a anlatır fakat kimse ona inanmaz. Bunun üzerine Astha harekete geçer ve sözlerinin doğru olduğunu kanıtlar.

Astha görümcesi Gyoti’nin zor günler yaşadığını, kayınvalidesi tarafından işkence gördüğünü herkese anlatır. Başta Anjali olmak üzere hiç kise ona inanmaz. Shlok, Astha’nın aile işlerine karışmasındah rahatsız olur fakan Astha Gyoti mutlu olmadan evlenmeyeceğini söyler. Gyoti’nin acı çektiğini ispatlamak isteyen Astha, onun kayınvalidesine bir tuzak hazırlar ve her şeyi itiraf ettirir. Shlok ve Bharat bu itirafı öğrendiklerinde kardeşlerinin iyiliği için harekete geçer. Anjali ise Astha’nın evin hakimiyetini ele geçirmesinden endişelenir ve düğünün olmaması için uğraşır.

Tatlı Bela 12.bölüm fragmanı

TATLI BELA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Tatlı Bela’da bugün Shlok Astha’nın evlenme kararından sonra düğün hazırlıkları başlar. Anjali ise Astha’nın aileye layık olmadığını düşünür. Astha ise tüm sıkıntılara rağmen Shlok ile evlenmeye hazırdır.

Shlok ve Astha’nın evlenme kararından sonra düğün hazırlıkları başlar. Astha’yı gelini olarak görmek istemeyen Anjali onu küçük düşürmek için elinden geleni yapar. Agnihotri ailesine uygun bir düğün yapmak isteyen Anjali Astha’nın o aileye uygun olmadığını düşünür. Kalindi ise kızının nasıl bir aileye gelin gittiği konusunda oldukça endişelidir. Shlok ise her şeye rağmen Astha’nın arkasında durur. Astha bu güce dayanarak annesine endişelerinin yersiz olduğunu söyler. Fakat Astha’yı zor günler beklemektedir.

YORUMLAR 5
  • muhteşem ikili 7 yıl önce Şikayet Et
    mükdmel ama sanki arkeyin maduyu kandırdığı gibi shloktamı astayı kandırıyor?:-)):-)):-))
    Cevapla
  • AZRAAAA 7 yıl önce Şikayet Et
    Bende seninle aynı düşünceye sahibim kesinlikle öyle bir şey olacak-))-))-))
    Cevapla
  • reyda 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir film
    Cevapla
  • mehin 7 yıl önce Şikayet Et
    super dizi cox beyenirem ama anjalini gorende sinir oluyorum
    Cevapla
  • Aslıhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Severek ve beğenerek izliyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış