Kanal 7 Tatlı Bela 13.bölüm izle! Astha ve Shlok zor durumda

Tatlı Bela son bölümü ile nefes keserken Tatlı Bela 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak? Astha ve Shlok zor duruma sokan o an...

Kanal 7 Tatlı Bela 13.bölüm izle! Astha ve Shlok zor durumda
Kanal 7 Tatlı Bela 13.bölüm izle! Astha ve Shlok zor durumda
GİRİŞ 18.03.2017 12:31 GÜNCELLEME 18.03.2017 12:31

18 Mart cumartesi günü ekranlara gelecek olan Tatlı Bela 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle yine herkesi şaşırtmayı başaran Tatlı Bela yeni bölümü yine merak konusu oldu. Peki Astha ve Shlok evlenebilecek mi? Onları bekleyen bu zorlu yolda yaşanan şok gelişmeler izleyiciyi şaşırttı. İşte Tatlı Bela 13.bölüm izleme ekranı ve fragmanı

TATLI BELA 13.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

İlgiyle izlenen Tatlı Bela’da bu bölüm Shlok ve Astha herkesten gizli evlenir. Bu evlilik karşısında iki aile de razı olmadıklarını söyler. Astha ve Shlok zor durumda kalsa da birbirlerinden vazgeçmez. 

Shlok ailelerinin engel olacaklarını düşündüğü için düğün gününden önce evlenmeye karar verir. Astha’ya sürpriz yapacağını söyleyen Shlok onu yanına çağırır ve kararını açıklar ve ikili herkesten gizli evlenir. Öte yandan Anjali, Astha’nın ailesini misafirleriyle tanıştırmak istemez. Anjali’nin kendisinden utandığını anlayan Kalindi ise artık bu duruma müdahale etmeye karar verir ve bu şartlar altında düğüne izin vermediğini söyler. İki aile tartışırken Shlok ve Astha gelir ve evlendiklerini açıklar. Bu açıklama karşısında iki aile de büyük tartışma çıkarır.

Tatlı Bela 13.bölüm fragmanı

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 13.bölümü 18 Mart cumartesi günü saat 21:00’da ilk bölümüyle Kanal 7 ekranlarında.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi