Tatlı Bela 15.bölüm izle! Astha ve Shrok ayrılıyor mu?

Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Tatlı Bela 15.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle izleyenlerin nefesini kesen Tatlı Bela 15.bölüm fragmanından yaşananlar şoke etti!

Tatlı Bela 15.bölüm izle! Astha ve Shrok ayrılıyor mu?
Tatlı Bela 15.bölüm izle! Astha ve Shrok ayrılıyor mu?
GİRİŞ 21.03.2017 09:00 GÜNCELLEME 21.03.2017 09:22

20 Mart pazartesi günü itibariyle ekranlara gelecek olacak Tatlı Bela 15.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin en sevilen dizisi olan olan Tatlı Bela yeni bölümünde Astha ve Shrok tam evlenirken yaşanan gelişmeler onları başka yollara sürükleyecek. Peki Astha ve Shrok ayrılacak mı? İşte Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela her gün 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 15.BÖLÜM FRAGMANI

Tatlı Bela son bölümünde neler yaşandı?

Agnithori ailesi bayram için Astha ve yeni dünürlerini evlerine davet eder. Tören sırasında Anjali’ye gelenekler hatırlatılınca Anjali çok sinirlenir. Astha’nın evin geleneklerini değiştirmesinden endişelenen Anjali önlem almak için elinden geleni yapar.

Anjali bayram töreni için evinde bir davet verir. Bu daveye Anjali ve ailesinin de katılmasını ister. Anjali’nin diğer dünürü Jaya’da Agnihotri ailesinin evine gelmiştir. Jaya, patavatsız konuşmalarıyla hem Sojal’ı zor duruma düşürür hem de Anjali’yi sinirlendirir. Astha ve ailesi davette gelenekleri hatırlatınca Anjali bozulur. Jaya Astha’ya hakaret edince Shrok söz verdiği gibi karısının arkasında durur ve ona müdahale eder. İçten içe Astha’yı kıskanan Sojal ise onu küçük düşürmek için elinden geleni yapar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz