Kanal 7 Yalancı Bahar 1.bölümü seyret! Trishna'ın kararı...

Kanal 7 ekranlarının Hint dizisi Yalancı Bahar 1.bölümü izleyenleri etkilemeyi başardı. Peki sevilen dizinin ilk bölümünde neler yaşandı? İşte Yalancı Bahar 1.bölümü özeti ve tüm detayları

Kanal 7 Yalancı Bahar 1.bölümü seyret! Trishna'ın kararı...
Kanal 7 Yalancı Bahar 1.bölümü seyret! Trishna'ın kararı...
GİRİŞ 20.03.2017 16:51 GÜNCELLEME 20.03.2017 17:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7'de yer alan Yalancı Bahar 1.bölümü İzle 7'de yayınlandı. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor. İşte Yalancı Bahar birinci bölümü ile ilgili tüm detaylar

YALANCI BAHAR 1.BÖLÜMÜ İZLE

Yalancı Bahar dizisinin genel hikayesi

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. 

Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır.  Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.

Bir süre sonra gelişen olaylar Madhubala ve Rishabh’ı istemeyerek de olsa evlenmek zorunda bırakır. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşacaklardır. 

Dizinin künyesi

Yönetmen
: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee, 
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 - 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

YORUMLAR 1
  • Zümra Yağız 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi de izle 7 yayınlansin yayınlansin ama biz asıl Bursa değil TV de yayınlansin istiyoruz Yalancı Bahar i en azından ben öyle istiyorum bana katılacak bir çok kişi de vardır eminim. Tamam burda da yayınlayın ama TV de de yayınlayın. Sonuçta YouTube bazı sitelerde Türkçe dublaj hali var. Önemli olan bizim için TV de yayınlanması.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası