Tatlı Bela 16.bölüm Kanal 7'den izle! Shlok ve Astha düğünü...

Kanal 7 ekranlarının en sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 16.bölüm fragmanı yayınlandı. Shlok ve Astha'nın aşk dolu hikayesine anlatan Tatlı Bela 16.bölümü ile izleyiciyi şaşırtacak.

Tatlı Bela 16.bölüm Kanal 7'den izle! Shlok ve Astha düğünü...
Tatlı Bela 16.bölüm Kanal 7'den izle! Shlok ve Astha düğünü...
GİRİŞ 21.03.2017 12:42 GÜNCELLEME 21.03.2017 12:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

21 Mart salı günü seyirci karşısına çıkacak olan Tatlı Bela 16.bölümünde neler olacak? Kanal 7 ekranlarında Tatlı Bela 16.bölüm fragmanı yayınlandı.Shlok ve Astha düğünden sonra eve gelir. Anjali ise evdeki gücünü korumak için Astha’ya adetleri öğretmeye çalışır. İşte Tatlı Bela 16.bölüm tanıtımı ve tüm detayları

TATLI BELA 16.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Astha ve Shlok düğünün ardından eve gelir. Adetler bitmeden Shlok’la aynı odada bulunması yasak olan Astha, Anjali’nin uyarılarına rağmen Shlok’la yan yana yakalanır. Bu durum Anjali’nin büyük bir kriz çıkarmasına neden olur. Niranjan ise Anjali’ye evin düzenini sağlayamadığı için kızar. Shlok ise adet ve geleneklerden sıkılır. Annesinin sürekli Astha’nın üzerine gitmesinden rahatsız olan Shlok, herkesin yanında annesine bağırır. Anjali, evde yapılacak tören için hazırlıklara başlar. Astha da kendi ailesini törene davet eder. Fakat Anjali Astha’ya ailesinin bu törene gelmemeleri gerektiğini söyler. Astha ailesine karşı mahcup duruma düşer.

Tatlı Bela 16.bölüm fragmanı

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 16.bölümü 21 Mart salı günü 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

YORUMLAR 1
  • vivi hayranı 7 yıl önce Şikayet Et
    yalancı bahardan esinlenmişler galiba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı