Yalancı Bahar 2.bölüm! Trishna ve Madhubala arasında...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Madhubala Ek Ishq Ek Junoon adlı diziyi Yalancı Bahar dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Yalancı Bahar 2.bölüm! Trishna ve Madhubala arasında...
Yalancı Bahar 2.bölüm! Trishna ve Madhubala arasında...
GİRİŞ 21.03.2017 14:44 GÜNCELLEME 21.03.2017 14:44

Bollywood Yıldızları Vivian Dsena ve Drashti Dhami’nin başrolleri paylaştığı Yalancı Bahar dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar 2.bölümü haberimizin detayında

YALANCI BAHAR GENEL HİKAYESİ

Bir Garip Aşk, Sensiz Olmaz ve Benimsin adlı Hint dizilerini izleyenlerle buluşturan Kanal 7 çok iddialı bir Bollywood yapımını daha ekranlara getiriyor. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor. 

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. 

Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır.  Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.

Bir süre sonra gelişen olaylar Madhubala ve Rishabh’ı istemeyerek de olsa evlenmek zorunda bırakır. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşacaklardır. 

YALANCI BAHAR 2.BÖLÜMÜ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...