Sensiz olmaz 3.bölümü mutlaka izleyin!

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Sensiz olmaz 3.bölümü mutlaka izleyin!
Sensiz olmaz 3.bölümü mutlaka izleyin!
GİRİŞ 22.03.2017 11:10 GÜNCELLEME 23.03.2017 12:11

PARO’NUN HAYATI BİRKEZ DAHA ALTÜST OLUR

Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Kral Thakur, Kesari’nin BSD Subaylarının eline geçtiğini öğrenince Paro’nun düğününü daha erken yapmaya karar verir. BSD Subayları Paro ve Varun’un düğün kafilesi içerisinde yüklü miktarda silahın olduğunu ve bu silahların Hindistan sınırından geçirileceği bilgisini alınca Rudra ve beraberindekiler kafileyi aramak için sınır hattına giderler. Arama sırasında silahlar bulununca kafileden açılan ateşe BSD Subayları karşılık verir. Çatışmada Rudra, Paro’nun kocası Varun’u öldürür. 

3. BÖLÜM

Birpur Sarayı’nda düğün hazırlıkları yapılırken Kral Thakur’a Kesari’nin BSD Subaylarının eline geçtiği bilgisi gelir. Bunun üzerine Kral, Paro ve Varun’un düğününü planladığı günden daha önce yapmaya karar verir. Bindi, Varun ve Paro’nun gizlice buluşmasını sağladıktan sonra kalabalığın yanına geri dönerken sarayın gözden uzak odalarından birinde bazı kimselerin silah kutulamakla meşgul olduğunu görür ve durumu Krala anlatır. Kesari’yi konuşturan Rudra ondan kafilenin büyük bir silah sevkiyatı yapacağı bilgisini alır ve BSD subayları ile birlikte sınır güvenlik bölgesine giderek kafilenin oradan geçmesini bekler. Subaylar kafilenin taşıdığı eşyaları ararken kafile içinde bir grup kişinin endişeli hareketleri Rudra’nın dikkatini çeker ve onlar Paro’nun çeyizi olduğunu söyledikleri bazı sandıkların aranmasını istemez. Ancak Rudra kararlıdır ve sandıkların aranmasını emrini verir. Sandıkta silah olduğunu gören BSD Subayları ve kafiledekiler çatışmaya başlar. Çatışmada Rudra, Varun’un saldırısına karşılık vererek onu alnından vurarak öldürür. Paro’nun hayatı bir kez daha darmadağın olmuştur.

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında olacak. 

Künye
Yönetmen:
Sidharth Sengupta
Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia
Yapım Yılı: 2013
Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah
Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Rangrasiya

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi