Diriliş Ertuğrul 82.bölümü TRT 1'den izle!

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 82.bölümü yayınlandı. Yeni bölümü yine nefes kesecek olan Diriliş Ertuğrul 82.bölümünde yaşananlar izleyiciyi şaşırttı.

Diriliş Ertuğrul 82.bölümü TRT 1'den izle!
Diriliş Ertuğrul 82.bölümü TRT 1'den izle!
GİRİŞ 01.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 01.04.2017 09:42

Ekranların en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul 82.bölümü yine izleyenleri etkilemeyi başardı. Son bölümünde adeta nefes kesen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Peki Diriliş Ertuğrul'a Baycu Noyan geri mi dönüyor? İşte son bölümü fragmanı ve tüm merak edilenleri

Diriliş Ertuğrul 82.bölümü TRT 1'den TIKLA İZLE

Diriliş Ertuğrul 83.bölüm fragmanı! Doğan Alp ölüyor!

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 82.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 29 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTURĞUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Karacahisar kalesinde komutanları öldürdükten sonra, kaleye giriş çıkışların yasaklanması Samsa, Turgut ve Kutluca’yı zor durumda bırakmış Helena’nın yardımıyla tünelden kaçarak kurtulmayı başarmışlardı. Bunun yanında Helena, onlara çok önemli bir bilgi getirmişti. Bu bilgi sayesinde Ertuğrul’lar Vasilius’un getirttiği mühimmatları elde etmişlerdi. Mühimmatları Ertuğrul’lar tarafından alınan Vasilius ardı ardına aldığı darbelerle öfkeden çılgına dönmüştür. Artık Vasilius’u kontrol etmek çok zor olacaktır. Peki Vasilius’un eylemi ne olacaktır?

Ertuğrul Vasilius’a karşı nasıl bir karşı hamlede bulunacaktır? Turgut, Kutluca ve Samsa’nın kaleden kurtulmasından ve mühimmat bilgisinin Ertuğrul’a ulaştırılmasından sonra Vasilius, en yakınlarındakinden şüphelenmeye başlayacaktır.

Bu şüphesinin ardından gidecek ve suçluları bulmaya çalışacaktır. Bunun için zekice bir plan yapacak olan Vasilius, acaba istediği neticeye ulaşabilecek midir? Diğer yandan Dündar gittikçe Günyeli’ye bağlanmakta, Günyeli ise gün geçtikçe Hayme Ana’ya kendini sevdirmektedir. Halime bu durumdan ziyadesiyle rahatsız olmaktadır. Ertuğrul Dündar’ı Günyeli meselesinden uyarmıştır. Peki Dündar, abisinin uyarılarını dikkate alacak mıdır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para kuleleri skandalında komik savunma!
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...