Tatlı Bela 22.bölüm izle! Astha öldü mü?

Ekranların en çok izlenen Hint dizisi olan Tatlı Bela 22.bölüm fragmanı yayınladı. Peki yeni bölümüyle şaşırtan olan Tatlı Bela 22.bölümünde neler olacak?

Tatlı Bela 22.bölüm izle! Astha öldü mü?
Tatlı Bela 22.bölüm izle! Astha öldü mü?
GİRİŞ 28.03.2017 08:43 GÜNCELLEME 28.03.2017 08:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

27 Mart pazartesi günü Kanal 7'de yayınlanacak Tatlı Bela 22.bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Son bölümünde adeta nefes kesen Tatlı Bela yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Peki sevilen dizi Tatlı Bela 22.bölümünde neler olacak? Astha ve Shlok balayına gitmek için yola çıkar fakat yolda karşılaştıkları sorunlar nedeniyle kaybolurlar. Shlok’a ulaşamayan Agnihotri ailesinde ise telaş artar. İşte Tatlı Bela son bölümü ile ilgili detaylar

TATLI BELA 22.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Shlok ve Astha balayına gitmek için yola çıkar. Fakat yolda arabanın arıza yapmasını fırsat bilen Astha ormana kaçar. Ormanda köpek tarafından kovalanan Astha çukura düşer. Shlok ise onu kurtarmak için şart koşsa da Astha direnir. Fakat sonunda Shlok kazanır. Öte yandan Niranjan onlardan haber alamadığı için telaşlanır. Niranjan Anjali’ye sorumsuz olduğu için kızar. Astha yüzünden Niranjan’ın gözünden düştüğünü düşünen Anjali Astha’ya kin besler. Astha ve Shlok ise ormanda kaybolur. 

Tatlı Bela 22.bölüm fragmanı

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 22.bölümü 27 Mart pazartesi günü 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Astha gelenekleri reddettiği için kefaret orucu tutmak zorunda kalır. Shlok ise Anjali’ye bu yüzden kızar. Shlok Astha’ya balayı için hazırlık yapmasını söyler. Astha balayına gitmemek için dirense de Shlok onu engeller.

Astha, Agnihotri ailesinin geleneklerine karşı çıktığı için Anjali tarafından cezalandırılır. Kefaret orucu tutmak zorunda kalan Astha’ya aynı zamanda ev işleriyle de ilgilenirken yorgun düşer. Shlok, Astha’yı sürekli babasıyla tehdit ederek onu zor duruma düşürür. Herkesin içerisinde bayılan Astha, Shlok ve Anjali arasında gerginlik çıkmasına neden olur. Herkesin içinde küçük düşen Anjali Astha’ya karşı iyice öfkelenir. Shlok balayına gitmek için Astha’ya hazırlanmasını söyler. Astha ise Shlok’la yalnız kalmak istemez. Öte yandan Abhay Shlok’u tuzağa düşürmek için Sojal ile iş birliği yapmaya karar verir. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Sevda 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence ne kadar eski olursa olsun yine çok güzel v
    Cevapla
  • Filiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir dizi begendim
    Cevapla
  • hediye 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin yayınladığınız hint dizileri çok beğeniliyor ve bu dizide çok güzel
    Cevapla
  • astah 7 yıl önce Şikayet Et
    Dizi inanılmaz tek kelime ile mükemel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız