Ertem Şener'den FETÖ'cü Hakan Şükür'e tokat gibi cevap

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programına telefon ile bağlanmak isteyen Hakan Şükür'e Ertem Şener'İn cevabı çok sert oldu.

GİRİŞ 27.03.2017 10:06 GÜNCELLEME 27.03.2017 10:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kulüp üyeliğinden aidatlarını yatırmadıkları gerekçesiyle geçtiğimiz gün kulüpten ihraç etmişti.

Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Futbol programında Hakan Şükür hakkında verilen ihraç kararı değerlendirildi. Bu sırada yayına bağlanmak isteyen FETÖ'cü Hakan Şükür'e Ertem Şener'den tokat gibi bir cevap geldi.

"BURAYA HAİNLER BAĞLANAMIYOR"

Şener, "Hakan Şükür yayına bağlanmak istemiş. Şunu söyleyeceğim; Hakan Şükür ve Hakan Şükür gibi olanlara sesleniyorum: Burası Almanya değil, burası Hollanda da değil. Burası Türkiye. Buraya hainler bağlanamıyor.." şeklinde konuştu.

TERÖRİSTLER YAYINA BAĞLANAMAZ

Bu sırada programın yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı da "Teröristler yayına bağlanamaz" diyerek FETÖ'nün firari ismine tepkisini gösterdi.

YORUMLAR 1
  • cyanide 7 yıl önce Şikayet Et
    3 yıl önce programında fenerbahçeye kurulan kumpas sürecinde. fetöye toz kondurmayan ertem şenerin hoca efendiye fetö diyemezsin o büyük bir hizmet adamıdır diyerek telefondaki fenerbahçeli gençleri hain ilan edip yüzüne telefonu kapattığınıda izledik Takke çoktan düştü ve kel göründü ertem bey...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi