Benimsin 6.bölümü Zain ve Aaliya düğünden sonra...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Beintehaa adlı diziyi Benimsin dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Benimsin 6.bölümü Zain ve Aaliya düğünden sonra...
Benimsin 6.bölümü Zain ve Aaliya düğünden sonra...
GİRİŞ 27.03.2017 17:39 GÜNCELLEME 27.03.2017 17:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bollywood Yıldızları  Harshad Arora ve Preetika Rao'nın başrolleri paylaştığı Benimsin dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Benimsin dizisinde sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatıyor. 

BENİMSİN 6.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Zain ve Aaliya düğünden sonra Bhopal’den ayrılarak Usman Bey’in Mumbai’deki villasına gelirler. Ghulam ve Shabana kızlarının düğün günü Zişan’ın ailesi ile yaşadıkları sorunların ardından Aaliya’nın Zain ile evlenmesinden dolayı mutluluk duymaktadır.

Nafisa, Sureyya Hanım’ın gözüne girmek için Nafisa ise Zain ile evlendirmek istediği kız kardeşi Gaunhar’ın yerini aldığı için Aaliya’nın karşısında yer almaktadır. Zain, Aaliya ile baş başa kaldığında ona kendisini asla affetmeyeceğini söyler. Sureyya ile düğünden önce konuştuktan sonra Aaliya hakkında tedirginlik duymaya başlayan Shabana, kızı ile telefonda yaptığı görüşmenin ardından endişelerinin yersiz oluğunu düşünür.

YORUMLAR 1
  • sude 6 yıl önce Şikayet Et
    zeyn alyayla evlen nefize sana göre değil alya sende sevgilini bırak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!