İsimsizler 2.bölüm fragmanı! Şoke eden sahne

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İsimsizler 2.bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümüyle adeta izleyenleri ekranlara kilitleyen İsimsizler 2.bölüm fragmanı ile herkesi şaşırttı.

İsimsizler 2.bölüm fragmanı! Şoke eden sahne
İsimsizler 2.bölüm fragmanı! Şoke eden sahne
GİRİŞ 30.03.2017 09:03 GÜNCELLEME 30.03.2017 10:08

İsimsizler son bölümüyle adeta nefes kesti. Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler 2.bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Dizide Türk askeri ve polisinin törerle kahramanca mücadelesi anlatıyor. Dizisinin ilk bölümü dün yayınladı. 1. bölümde Güneydoğu'daki Virankaya Kaymakamı Orhan Yağız'ın şehit edilmesi sahnesi ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı. 

İŞTE İSİMSİZLER 2.BÖLÜM FRAGMANI

Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Bülent Alkış Sedat Mert, Taner Ertürkler, Volkan Keskin yer aldığı İsimsizler 2.bölümü 3 Nisan pazartesi günü Kanal D ekranlarında.

İSİMSİZLER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Fatih Keskin, genç bir diplomattır. Yeni görev yerine gitmeye hazırlanırken Güneydoğu’daki önemli ilçelerden biri olan Virankaya’nın Kaymakamı Orhan Yağız’ın hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi, kararını değiştirir. Amirleri ve ailesi, onu bu kararından döndürmek istese de başaramazlar. 

Virankaya’da 7 kişilik bir ekip oluştururken, hem terörle mücadele etmeyi hem de Kaymakam suikastının perde arkasını çözmeye çalışır. Fatih Keskin, Güneydoğudaki teröre karşı mücadelede kendisiyle omuz omuza savaşacak 7 cesur adam seçer. Onlarla yürüyeceği tehlikeli yolculukta sadece teröristlerle mücadele değil, terörü organize eden uluslararası ilişkileri de çözmek gibi bir görev üstlenir. Bunu yaparken de yolu genç Doktor Elif ve onun çevresinden ayrılmayan bölgedeki kaosun mimarlarından  Otto ile kesişir.

isimsizler-oyuncu-kadrosu

İsimsizler oyuncu kadorsu

Uğur Güneş - Kaymakam Fatih
Bülent Alkış - Özel Harekat Polisi Hasan
Sedat Mert - Özel Kuvvetler Yüzbaşı Olcay
Taner Ertürkler - Terörle Mücadele Polisi Ahmet
Volkan Keskin - İstihbaratçı Kürşad
Çağkan Çulha - Özel Harekat Polisi Murat
Musab Ekici - Makam Şoförü Derman
Sera Kutlubey - İstihbaratçı Seher

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü