Tatlı Bela 23.bölüm izle Astha boğuluyor

Yeni bölümüyle adeta nefes kesecek olan Tatlı Bela 23.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Tatlı Belda'da Astha boğulacak mı? İşte tüm detaylar

Tatlı Bela 23.bölüm izle Astha boğuluyor
Tatlı Bela 23.bölüm izle Astha boğuluyor
GİRİŞ 29.03.2017 09:00 GÜNCELLEME 29.03.2017 09:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

28 Şubat salı günü ekranlara gelecek olan Tatlı Bela 23.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Her bölümüyle büyük heyecan uyandıran Tatlı Bela yeni bölümünde Astha'nın boğulma sahnesi damga vurdu. Peki Tatlı Bela 23.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm tanıtımı ve tüm detayları

TATLI BELA 23.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 23.bölümü 28 Mart SALI günü 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Astha ve Shlok balayına gitmek için yola çıkar fakat yolda karşılaştıkları sorunlar nedeniyle kaybolurlar. Shlok’a ulaşamayan Agnihotri ailesinde ise telaş artar.

Shlok ve Astha balayına gitmek için yola çıkar. Fakat yolda arabanın arıza yapmasını fırsat bilen Astha ormana kaçar. Ormanda köpek tarafından kovalanan Astha çukura düşer. Shlok ise onu kurtarmak için şart koşsa da Astha direnir. Fakat sonunda Shlok kazanır. Öte yandan Niranjan onlardan haber alamadığı için telaşlanır. Niranjan Anjali’ye sorumsuz olduğu için kızar. Astha yüzünden Niranjan’ın gözünden düştüğünü düşünen Anjali Astha’ya kin besler. Astha ve Shlok ise ormanda kaybolur. 

YORUMLAR 1
  • Zeynep 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayy asklari basliyor ama oo anjeli birakmiyoki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para kuleleri skandalında komik savunma!
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme