Tatlı Bela 27.bölümü Kanal 7'den hemen izle! Şoke eden karar

Kanal 7'nin en sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 27.bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. Peki Tatlı Bela 27.bölümünde neler olacak? İşte özeti ve fragmanı

Tatlı Bela 27.bölümü Kanal 7'den hemen izle! Şoke eden karar
Tatlı Bela 27.bölümü Kanal 7'den hemen izle! Şoke eden karar
GİRİŞ 01.04.2017 10:48 GÜNCELLEME 01.04.2017 10:48

01 Nisan cumartesi günü seyirci ile buluşacak olan Tatlı Bela 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan Tatlı Bela yeni bölümü yine izleyiciyi şaşırtacak. Peki Tatlı Bela 27.bölümünde neler olacak? Astha ve Shlok gerçekten boşanacak mı? İşte Tatlı Bela 27.bölüm özeti ve Kanal 7 ekranlarında fragmanı

TATLI BELA 27.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 27.bölümü 01 Nisan cumartesi günü saat 21:00’de Kanal 7 ekranlarında.

hlok’un iş işyerinde Kalindi ile boşanma olayını konuşan Shlok kararsız olduğunu ve neler yapacağını bilemediğini açıklar. Kalindi’ye neden kızının hayatına ve evliliğine karıştığını sorar. Aldığı cevapla Slok çok sinirlenir. Kalindi kadınlara saygı duymayan birinin kızıyla hiçbir ilişkisinin olamayacağını söyler. 

Shlok elini masaya vurur ve her yeri kan gölüne çevirir. Astha ile aralarındaki sorunu çözeceklerine inanan Shlok Kalindi’nin tutumu karşısında sinirlerine hakim olamaz.

1 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak bölümünde Shlok ve Astha cephesinde ayrılık çanları çalmaya devam ediyor. Kalindi kızını shlok’a karşı korumada çok kararlı olduğunu da göstermiş oluyor. 

DİZİNİN KÜNYESİ

Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi