Tatlı Bela 29.bölümü izle! Astha ve Shlok kavuşuyor...

Son bölümüyle yine nefes kesen Tatlı Bela 29.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 29.bölümü izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

Tatlı Bela 29.bölümü izle! Astha ve Shlok kavuşuyor...
Tatlı Bela 29.bölümü izle! Astha ve Shlok kavuşuyor...
GİRİŞ 04.04.2017 09:24 GÜNCELLEME 04.04.2017 09:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

03 Nisan pazartesi günü Kanal 7'de yayınlanacak olan Tatlı Bela 29.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ile izleyenleri şaşırtmayı başaran Tatlı Bela yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Peki Astha ve Shlok aşk dolu hikayesine anlatan Tatlı Bela 29.bölümünde neler olacak? İşte fragmanı ve özeti

TATLI BELA 29.BÖLÜM FRAGMANI



Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 29.bölümü 03 Nisan pazartesi günü saat 21:00’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA DİZİSİ OYUNCULARI

Avinash Sachdev
Shrenu Parikh
Manish Wadhwa
Geetanjali Tikekar
Samir Sharma
Shalmalee Desai

KANAL 7 TATLI BELA CANLI İZLEME FREKANSI

18 Eylül 2014 tarihinden itibaren yayınlar Türksat 4A uydusu üzerinden aşağıda yer alan frekanslar üzerinden de izlenebilecek.

Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

TATLI BELA GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Astha Slok’un davranışlarına dayanamaz ve ailesinin yanına döner. Niranjan ise doğum günü partisinde Astha olmadan pasta kesmeyeceğini söyler ve Anjali’yi Astha’yı geri getirmek zorunda bırakır. Astha döndüğünde herkesin içinde tüm gerçekleri açıklar. Shlok da ondan nefret ettiğini söyleyince tüm aile büyük bir şoka uğrar. Astha ise Shlok’un sözleri üzerine evi terk eder. Niranjan Shlok’a kızar ve Astha’yı geri getirmesini söyler. Shlok, Astha yüzünden babasının gözünde itibar kaybedince Astha’dan daha çok nefret eder.

YORUMLAR 1
  • ebru 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi çok yakışıyorsonuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası