Benimsin 12.bölüm! Düğündeki altınlar...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Beintehaa adlı diziyi Benimsin dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Benimsin 12.bölüm! Düğündeki altınlar...
Benimsin 12.bölüm! Düğündeki altınlar...
GİRİŞ 03.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 03.04.2017 14:28

Bollywood Yıldızları  Harshad Arora ve Preetika Rao'nın başrolleri paylaştığı Benimsin dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Benimsin dizisinde sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatıyor. 

BENİMSİN 12.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Shazia, Surraiya’ya Aaliya’nın düğünde kendisine hediye edilen altınları sattığını söyler. Hemen harekete geçen Surraiya ise Aaliya’yı küçük duruma düşürmek için Usman’ı eve çağırır ve ona Aaliya’nın yaptıklarını anlatır. Fahad son anda gerçekleri Zain’e söyleyince o, Aaliya’yı annesine karşı savunur. Ayat, kendisini ajansı sahibi olarak tanıtan ve ona iş teklif eden fotoğrafçının teklifi üzerine Mumbai’ye gider. Diğer yandan tefeciler Fahad’dın ödemeyi geciktirdiğini bahane ederek onun toplam borcunu 2 katına çıkarınca Fahad babasının otellerinden birini ipotek ettirir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den çok sert yanıt: Senin 'DEM'leneceğin belliydi! Açık açık uyardı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…