Kanal D İsimsizler dizisi nerede çekiliyor? Seti ve yeri

Ekranların yeni dizisi İsimsizler'in nerede çekildiği büyük merak konusu oldu. Peki İsimsizler dizisi çekim yeri ve seti neresi ? İşte dizinin izleyenleri tarafından merak edilen soruların cevapları

Kanal D İsimsizler dizisi nerede çekiliyor? Seti ve yeri
Kanal D İsimsizler dizisi nerede çekiliyor? Seti ve yeri
GİRİŞ 04.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 04.04.2017 10:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D'de yayınlanan ve ilk bölümünde itibaren izleyenleri şaşırtan İsimsizler dizisi çekim yeri merak ediliyor. İşte oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Bülent Alkış, Sedat Mert, Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Musab Ekici, Çağkan Çulha, Sera Kutlubey gibi isimler yer aldığı İsimsizler dizisi çekim yeri ve seti

İSİMSİZLER DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Es Film ile Barakuda Film‘in ortak girişimiyle gerçek bir hayat hikayesini anlatan dizinin Güneydoğu Anadolu bölgesinde çekilme düşünülürken terör operasyonlarının yoğunluğundan dolayı, İsimsizler dizisinin çekimlerine Konya'da geniş bir mekanlarda hazırlanmış çekim yerlerinde yapılıyor.

İSİMSİZLER DİZİSİ GENEL HİKAYESİ

Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.
 
Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.
 
İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

YORUMLAR 1
  • tuğçe 6 yıl önce Şikayet Et
    AA kayseri ye yakın Konya 3 saatlik ne güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü