İsimsizler 3.bölüm fragmanı! Çatışma başlıyor...

Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler 3.bölüm fragmanı yayınladı. Son bölümünde yine herkesi şaşırtan İsimsizler 3.bölümü ile önümüzdeki hafta seyirci ile buluşacak.

İsimsizler 3.bölüm fragmanı! Çatışma başlıyor...
İsimsizler 3.bölüm fragmanı! Çatışma başlıyor...
GİRİŞ 04.04.2017 09:31 GÜNCELLEME 04.04.2017 09:31

Son bölümüyle yine nefes kesen İsimsizler 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Kaymakam suikastindeki uluslar arası bağlantılar ortaya çıkmaya başlarken, devletin içerisine yerleşen kriptolar ortalığı karıştırmak için harekete geçmişti. Yeni bölüm fragmanı yayınlanması ile birlikte heyecan doruklara çıktı. Peki İsimsizler 3.bölümünde neler olacak? İşte fragmanı ve tüm detayları

İSİMSİZLER 3.BÖLÜM FRAGMANI

Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Bülent Alkış Sedat Mert, Taner Ertürkler, Volkan Keskin yer aldığı İsimsizler 3.bölümü 10 Nisan pazartesi günü Kanal D ekranlarında.

SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Fatih ve ekibi ilçeden çatışmanın izlerini silmeye çalışırlarken bir yandan da olayın perde arkasını araştırırlar. Kaymakam suikastinde kullanılan bombayı araştıran Olcay, ucu uluslararası güçlere uzanan ilginç bağlantılara ulaşır.

Otto ve Sawer ise devletin içine sızan kriptoların da başrolde yer alacağı, halkı devlete karşı kışkırtacak korkunç bir plan hazırlığı içindedirler. Tam da bu sırada Kürşat’a sınır ötesinden gelen bir mesaj, Kürşat ve Murat’ı, sonu büyük tehlikelerle dolu olan bir yolculuğa çıkarır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı