Diriliş Ertuğrul 84.bölüm TRT 1'den hemen izle!

TRT 1'in rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 84.bölümü yayınlandı. Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 84.bölümünde savaş başladı.

GİRİŞ 14.04.2017 09:43 GÜNCELLEME 14.04.2017 09:43
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Her bölümü ile seyirciyi şaşırtmayı başaran Diriliş Ertuğrul son bölümü yine şoke etti. Yeni bölümü büyük merak konusu olurken TRT 1 Diriliş Ertuğrul 84.bölüm yayınlandı. Ertuğrul'un en yakın alplarından olan Doğan Alp öldürüldü. Bunun üzerine obada yas hakim oldu. Peki Ertuğrul, Vasilyus'tan intikam alabildi mi? İşte dizinin son bölüm özeti ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 85.BÖLÜM FRAGMANI

diriliş-ertuğrul-85.bölüm-fragman-

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 84.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 11 Nisan çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluştu.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu

İntikam İntikam İntikam… Ertuğrul, Nikea’dan gelen istihbarat üzerine Dündar’a ve Doğan’a, sultana haber iletmeleri için onları Konya’ya göndereceğini söylemiştir. Dündar, gizli kalması gereken bu bilgiyi zaaf göstererek Günyeli’ye söylemiştir. Günyeli Dündar’ın Konya’ya gideceğini babasına söyleyince bu haber Ural’a daha sonra Vasilius’a ulaşmıştır.

Ural ve Vasilius bunu bir fırsat bilmiş, Doğan’ı öldürerek, Dündar’ı esir almışlardır. Bu durum kayı obasında bütün ahaliyi sarsmış, obayı matem bürümüştür. Dumrul’dan gelen istihbaratla Ertuğrul Nikea’ya giden kervanı basmış, kardeşi Dündar’ı kurtaracağını sanırken Haçaturyan’ın cesediyle karşılaşmıştır.

Ertuğrul büyük sarsıntı içerisindedir. İntikam duygusu bütün bedenini sarmıştır. Şimdi adım adım cihad yaklaşmaktadır. Artık Ertuğrul’u durdurmak kolay olmayacaktır. Peki Ertuğrul’un hamlesi ne olacaktır? Diğer yandan Dündar, Karacahisar Kalesinde hala esirdir. Vasilius son olarak onu zindandan almış ve bir yere götürmüştür. Kimse nereye gittiğini bilmemektedir. Peki Dündar’ın akıbeti ne olacaktır?

Bütün bu acıların yaşanmasına sebep olan Acar ve Günyeli ise kazandıkları zaferin mutluluğu içerisindedirler. Çavdar Obası içinde fitneye devam etmektedirler. Peki bütün bu işlerin ardında onların olduğu anlaşılacak mıdır? Yoksa ortalığı karıştırmaya devam mı edeceklerdir?

diriliş-ertuğrul-84-bölüm

HER ÜÇ KİŞİDEN İKİSİ DİRİLİŞ ERTUĞRUL'U İZLEDİ

TRT 1’in reyting rekortmeni ve fenomen hale gelen dizisi Diriliş Ertuğrul, önceki gün yayınlanan 83. bölümüyle yeni bir rekora imza attı. Başladığı günden beri reyting listelerinin zirvesinde yer alan dizi son bölümünde ABC 1’de 18.53, AB’de 17.94 ve TOTAL’de 14.12 oranlarıyla bugüne kadar en yüksek reyting alan yapım oldu.

Yayınlandığı günden beri ABC 1, AB ve TOTAL gruplarında birinci olan dizi daha önce ki haftalarda, ülkemiz de diziler arasında bugüne kadar kırılan bütün rekorları geride bırakmıştı. Önce ki akşam yayınlanan Ertuğrul Bey’in yol arkadaşı Doğan Alp ve dizinizin sevilen karakteri Haçaturyan Usta’nın öldürüldüğü 83. bölümüyle dizi, izleyicileri televizyon ekranlarına kitlerken ABC 1’DE 18.53 reyting ve 36.96 share, AB’de 17.94 reyting ve 38.47 share, TOTAL’de 14.12 reyting ve 30.62 share oranlarıyla yeni bir rekora daha imza attı. Diriliş Ertuğrul aldığı reyting oranlarıyla en çok izlenen yapım olmayı başardı. 

Bu rakamlara göre her üç televizyon izleyicisinden ikisi Diriliş Ertuğrul’u seyretti!

YORUMLAR 21
  • Akın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu günkü bölümde mühteşemdi gözümüzü. kırpmadan. seyrettik. Yürü Ertuğrul kim tutar seni. karaca hisar senindir Yalnız. dündarı kurtarınca. cezasını. ver. doğanın başını yedi. senarist. duyulur.
    Cevapla
  • uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar dizi hoş güzel seyrediyoruzda,tarihide buradaki gibi birebirmiş gibi zannetmeyin.okuyun farklı kaynaklardan.korkmayın ecdadımız her kaynakta namı ile yazılmış.
    Cevapla
  • sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    şu Dündar ın şu bölüm de ölmesini o kadar çok istiyorum ki! Ama tarih izin vermiyor.
    Cevapla
  • abdullah ünal 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim aynen bende keske yönetmen biraz tarihle oynasa
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Zevkle seyrediyoruz lakin kadro zayıf kalmakta kadronun genişlemesi lazım bir istanbul bir konya bir italya neden gösterilmez savaş sahneleri tükler o tarihte at üzerinde savaşırlardı .ama hiç at üzerinde savaş sahnesi yok hep yerde savaşılıyor
    Cevapla
  • tamtam 7 yıl önce Şikayet Et
    Dündar beyi Osman bey ihanet suçlamasıyla öldürüyor, eğer ölürse gerçekle alakası azalır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek