Payitaht Abdülhamid 8.bölüm TRT 1'den izle! Hain plan...

TRT 1'in yeni dizisi Payitaht Abdülhamid 8.bölümü yayınlandı. En çok izlenen dönem dizileri arasında yer alan Payitaht Abdülhamid 8.bölümünde neler oldu?

GİRİŞ 22.04.2017 09:32 GÜNCELLEME 22.04.2017 09:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekranların en çok izlenen dönem dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid 8.bölüm yayınlandı. Son bölümüyle nefes kesen anlara sahne olan Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı ise büyük merak konusu oldu. Peki TRT 1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 8.bölümünde neler oldu? Geçmişini tam olarak hatırlayamayan ama artık ne için saraya gönderildiğini bilen Melike saraydan çıkmaya çalışacak. Mahmup Paşa oyun kurmaya ve Osmanlı Kralı olma hayallerine devam edecek. Ömer annesinin ölümü ile Hiram'dan intikam almak için her şeyi yapacak. Hiram, suikastlere devam edecek. 

İŞTE PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 8.BÖLÜM FRAGMANI

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı Payitaht Abdülhamid 8. bölüm 14 Nisan cuma günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Abdülhamid, düşmanlarının oyunlarına karşı kendi hamlesini yaptı. Filistin'de, Celal ve Kemalettin gözlerini kan bürümüş Müslüman kılığındaki İngilizlere karşı canlarını ortaya koyarken, Sultan ise Saray'a sızan yılanın bizzat karşısına dikiliyor. Sultan'ın yıllar önce kurduğu oyunun karşısında bir engel duruyor: Melike'nin karanlık geçmişi.

Payitaht-Abdülhamid-8-bölüm-izle

Theodor Herzl, gittikçe acımasızlaşan planlarına bir yenisini daha eklemek istiyor. İstediği tek şey anarşi ve şehirde yayılacak huzursuzluk. Ömer çetin bir savaşın içinde. Bir yandan annesini kaçıran Hiram'ın alçaklığından ve yapabileceklerinden çekiniyor, bir yandan da içini yakan öfkesiyle en kuvvetli yumruğunu Hiram'a indirmek istiyor. Bu iki çelişkiden geriye kalacak olan hakikat Ömer'in kaderini tayin edecek.

Haremde bitmek bilmeyen Seniha - Bidar Kadın muharebesi gittikçe tatsızlaşırken, Fatma Pesent'in hamlesiyle dengeler derinden sarsılacak. Haremde kaçan huzuru geri getirmek için Rahime Perestu Valide Sultan, saraya teşrif ediyor. Valide Sultan'ın saraya gelişi haremde büyük tedirginlik yaratıyor. Valide Sultan, haremde ikbal ve felaketin kol kola gezdiğini herkese hatırlatacak.

YORUMLAR 2
  • bayburtlu 6 yıl önce Şikayet Et
    emegi gecenlere teşekkürler mahmut paşanın kendisi bile bu kadar orjınal deyildir çok güzel başarılar dileriz.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    süperdi böyle osmanlı dizileir artsın ceddimizle gurur duyuyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'