Kurtlar Vadisi çekimleri artık başladı! İşte ilk görüntüler...

Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu sezon yayınlanmaması nedeniyle izleyenleri üzmüştü. Pana Film'in yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi Vatan adıyla sinema filmi olarak yayınlanacak. Çekimler ise Antalya'da başladı...

Kurtlar Vadisi çekimleri artık başladı! İşte ilk görüntüler...
Kurtlar Vadisi çekimleri artık başladı! İşte ilk görüntüler...
GİRİŞ 24.04.2017 09:39 GÜNCELLEME 24.04.2017 09:39
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin merakla beklenen sorusu yanıt buldu. Kurtlar Vadisi Vatan sinema filmi çekimlerine başladı. Antalya'da çekimlerine başlayan setten ilk görüntüler gelmeye başladı.

ÇEKİMLER ANTALYA'DA

En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle 1 yıl ara veren ve Darbeden sonra oldukça ismi duyulan Kurtlar Vadisi efsanesi yeniden başlıyor. İlk olarak Kurtlar Vadisi Darbe sinema filmi ekranlara gelecek söylentilerinden sonra Pana Film yayın akışını tamamen değiştirdi. Bundan sonra ismini Kurtlar Vadisi Darbe olarak değil Kurtlar Vadisi Vatan olarak yoluna devam edecek. Setten ilk görüntülerin gelmesinin hemen ardından sahne çekimleri için yer Antalya seçildi.

kurtlar-vadisi-vatan

Pana Film ekibi filmin konusu ve içeriğini herhangi bir mecrada henüz paylaşmış değil ve görüntüler sızdırılmaması için büyük çaba sarf ediyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda da büyük sürprizlerin yer alacağı sinema filminin hemen ardından gelecek sezon dizi olarak ekrana gelmeye devam edecek. Erhan, Cahit, Polat Alemdar başrollerde olacağı dizide başka kimlerin yer alacağı henüz açıklanmadı.

Kurtlar Vadisi Vatan çok yakında Sinemalarda yerini alacak. Dizi çekimleri Temmuz ayında başlayacak ve Eylül ayında Perşembe günleri kaldığı yerden kendi gününde kendi saatinde yayınlanmaya başlayacak. 

YORUMLAR 40
  • alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    senaryo ekibi çok kötü. Tamamen amatörlerden oluşuyor. Sokaktan geçen insanları senaryo ekibine almışlar.
    Cevapla
  • fatih dikmeci 7 yıl önce Şikayet Et
    turkiyenin tum gerçeklerini yansıttığı için fetö ve kemalistler taafından kötülenen efsanenin efsanesi bir yapıt. helal olsun necati şaşmaz ve ekibiine. merakla bekliyoruz
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki bir çok gencin mafya gibi sokaklarda dolaşması Ve onlar gibi dolaşması Ve suç oranının artması bu dizinin yüzünden olmuştu sonra biraz siyasiye döndüler
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    tamamen saçmalamışssınız.
    Cevapla
  • M.Özen 7 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir yorum, amaçsız.
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisi ülkemizde çekilmiş gelmiş geçmiş en başarılı dizidir. Farklı portallardaki eski bölümleri hatta fragmanları bile milyonlarca kez izlenen ve izlenmeye devam edilen, oldukça çok sayıda izleyicisi olan bir dizidir. Yeni sezonlarını ve sinema filmlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Cevapla
  • Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Genclerde sıgara kullanımı tavan yapmısdır . yaw tamam peki
    Cevapla
  • evet 7 yıl önce Şikayet Et
    gençlerde sigara kullanımı da tavan yapmıştır.
    Cevapla
  • Yasin Alihan 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi,ni sabırsızlıkla bekliyoruz ismini duyoruz heyecan veriyor TÜRKİYE de gelmiş geçmiş en güzel #KURTLARVADİSİDİZİSİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...