Diriliş Ertuğrul 85.bölüm son bölümünün özetini izle!

TRT 1'in rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 85.bölümü yayınlandı. Son bölümüyle adeta nefes kesen Diriliş Ertuğrul 85.bölüm ile herkesi şoke etti...

GİRİŞ 24.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 24.04.2017 09:38
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul son bölümü dün akşam yayınlandı. Yine aksiyon dolu bir bölümü geride bırakan Diriliş Ertuğrul 85.bölümü özeti izleyici ile buluştu. 85.bölümünde Dumrul’dan gelen istihbaratla Ertuğrul Nikea’ya giden kervanı bastı ve kardeşi Dündar’ı kurtaracağını sanırken Haçaturyan’ın cesediyle karşılaştı. Her bölümüyle seyirciyi şaşırtmayı başaran özeti ise büyük merak konusu oldu. Ertuğrul kardeşini Vasilyus'tan kurtarmak için 'inancımıza töremize kast etmiş onca düşman varken içimizdekilerin ihanetine göz yummayacağız' diyerek intikam yemini etti. Peki Diriliş Ertuğrul 85.bölümünde neler oldu? Vasilyus ödlü mü? Esir düşen Dündar bey kurtarıldı mımı? İşte yeni bölüm özeti ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNÜ HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 85.BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 85.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 19 Nisan çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile bulştu.

Diriliş Ertuğrul 85.bölümünde neler oldu? 

Diriliş Ertuğrul’un 19 Nisan Çarşamba günü TRT 1’de ekrana gelecek bölümünde, Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha eklemiş, Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürmüşlerdir. Bu tuzak neticesinde Doğan’ı öldürüp Dündar’ı rehin almışlardır. Bu acı obada büyük yankı uyandırmıştır. Ertuğrul intikam yeminleri ederek alpları ve Aliyar’la birlikte yola çıkmıştır. Önce Nikea’dan gelen birlik basılmış ardından Karacahisar Kalesine farklı kılıkta girilmiştir. Şimdi her tarafını intikam hırsı bürüyen Ertuğrul ve alpları, Karacahisar’da çetin bir cengin ortasındadırlar. Peki oradan sağ salim çıkabilecekler midir? Kalbi ve vücudu yaralı olan Dündar’ı kurtarabilecekler midir? 

Diğer yandan Vasilius, Helena ile İmparatorun daveti üzerine düğün yapmak için Nikea’ya doğru yola çıkmıştır. Helena yola çıkmadan önce haberi Dumrul’a ulaştırmış, Dumrul da Ertuğrul’a iletmiştir. Ertuğrul, Helena’yı kurtarması için Bamsı’yı görevlendirmiştir. Bu Bamsı için büyük bir fırsattır. Peki Bamsı kendisi için çok mühim olan bu vazifeyi yerine getirebilecek midir?
diriliş-ertuğrul-fragman-85

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ertuğrul, Nikea’dan gelen istihbarat üzerine Dündar’a ve Doğan’a, sultana haber iletmeleri için onları Konya’ya göndereceğini söylemiştir. Dündar, gizli kalması gereken bu bilgiyi zaaf göstererek Günyeli’ye söylemiştir. Günyeli Dündar’ın Konya’ya gideceğini babasına söyleyince bu haber Ural’a daha sonra Vasilius’a ulaşmıştır. Ural ve Vasilius bunu bir fırsat bilmiş, Doğan’ı öldürerek, Dündar’ı esir almışlardır. Bu durum kayı obasında bütün ahaliyi sarsmış, obayı matem bürümüştür. Dumrul’dan gelen istihbaratla Ertuğrul Nikea’ya giden kervanı basmış, kardeşi Dündar’ı kurtaracağını sanırken Haçaturyan’ın cesediyle karşılaşmıştır. Ertuğrul büyük sarsıntı içerisindedir. İntikam duygusu bütün bedenini sarmıştır. Şimdi adım adım cihad yaklaşmaktadır. Artık Ertuğrul’u durdurmak kolay olmayacaktır.  Bütün bu acıların yaşanmasına sebep olan Acar ve Günyeli ise kazandıkları zaferin mutluluğu içerisindedirler. Çavdar Obası içinde fitneye devam etmektedirler.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KAÇINCI OLDU?

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 13.87 rating ve 29.28 share alırken, AB grubunda ise 16.4 reyting ve 33.67 share’a sahip oldu.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.

YORUMLAR 19
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Figüran Sayısı artırılmalı.Bu dizi iyi para kazanıyor olmalı.Biraz Para harcayın Lütfen.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD Filmlerinde Bir kişi Bir Orduyu yok ediyor Tek kelime yok;Bırakın bizimkilerde Bir Kişi Üç kişiyi haklasın taki tarihte çok örneği var 1071 Malazgirt Savaşında 50bin Türk ordusuna karşı 150bin Bizans askerini Parçaladık ve Kral Diojen'i esir ettik.
    Cevapla
  • sacmasapan 7 yıl önce Şikayet Et
    dizilerde dunyayı fethetmeye devam edelim, kuzey kore nukleer deneyecek diye abdnin bi tarafı tutusuyor. neyse evlilik programlarıyla uyumaya devam. izlemem izletmem de.
    Cevapla
  • takoz 7 yıl önce Şikayet Et
    abd şeytanının asıl hedefi çin dir. k.kore abd nin japonya, g.kore, avustralya, vb. çine karşı yanında yer alsınlar diye kullandığı piyon (demoklesin kılıcı) dur. kavga danışıklıdır. abd ve kim zong zung sadece tiyatro oynuyorlar. çin olayın farkıdadır. abd çini çevreleme tiyarosu oynuyor. amaç ayak direyen müttefiklerini k.kore ile yola getirme oyunu. yerseniz tabii..
    Cevapla
  • Merhaba 7 yıl önce Şikayet Et
    Izleme için
    Cevapla
  • hakikat 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen çok bilge adam adamsın.Tarihi okuyarak öğrendiğin için senin dizi izlemeye gerek yok.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    evlilik programında haklısın. Ama diriliş dizisi insanların uyanmasına vesile oldu. ilk meyvesi 15 temmuz da alındı. sen 10 yıl sonrasına bak. bugüne bakarsan aldanırsın.
    Cevapla
  • bengütürk 7 yıl önce Şikayet Et
    ertugrul bey aliyar beyle birlikte kaleyi ele gecirmeye giderken dedi ki onlara cifte su verilmis pusatimizi tattiracagiz.bugun de sayin devlet bahceli diyor ki pazar gunu referandumda evet demek cifte su verilmis celik gibidir diyor.pazar gunu evetle cifte su verilmis celigimizi gosterecegiz diyor.helal olsun türkmen beyime.
    Cevapla
  • Atash Türkmen 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanada Helal olsun Kardaşım benın
    Cevapla
  • aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    300 kişiyle 100 kişiyi yenmiş buda bir gercek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü