Sensiz Olmaz 20.bölümü izle! Paro ile ilgili gazetede çıkan haberler...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Sensiz Olmaz 20.bölümü izle! Paro ile ilgili gazetede çıkan haberler...
Sensiz Olmaz 20.bölümü izle! Paro ile ilgili gazetede çıkan haberler...
GİRİŞ 13.04.2017 17:06 GÜNCELLEME 13.04.2017 17:06

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı Sensiz Olmaz dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü anlatan Sensiz Olmaz 20.bölümünü haberimizin detayından izleyebilirsiniz...

SENSİZ OLMAZ 20.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Paro ile ilgili gazetede çıkan haberlerin ardından bir sosyal yardım kuruluşu 2 üyesini Rudra ve Paro’nun evliliğini incelemesi için Dilsheer’in konağına gönderir. Damyanti adlı sert görünüşe sahip görevli evdekilere Rudra ve Paro’nun evliliklerinde bir olumsuzluk görmeleri halinde Paro’yu beraberlerinde götüreceklerini ve BSD’ye de Rudra aleyhinde bir rapor yazacaklarını söyleyince Mohini hemen harekete geçer. Durumdan haberdar olmayan Rudra ve Paro eve döndüklerinde Maithili onlara önceden bilgi verir ve ikili, görevliler karşısında mutlu bir çifti oynamaya başlarlar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!