Tatlı Bela 42.bölüm izle! Duygusal sahne...

TV ekranlarının en çok izlenen Hint dizisi olan Tatlı Bela 42.bölüm fragmanı yayınladı. Son bölümüyle yine olay olan Tatlı Bela 42.bölümünde duygusal sahne izleyiciyi heyecanlandırdı

Tatlı Bela 42.bölüm izle! Duygusal sahne...
Tatlı Bela 42.bölüm izle! Duygusal sahne...
GİRİŞ 18.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 18.04.2017 09:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela 42.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle izleyiciyi şaşırtmayı başaran Tatlı Bela 42.bölümü ile yine nefes kesecek. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak?  Astha ve Shlok arasında yaşananlar herkesi duygulandıracak. İşte Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı ve Kanal 7 izleme ekranı.

TATLI BELA 42.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 40.bölümü 17 Nisan pazartesi günü 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA SON BÖLÜMLERİNDE NELER YAŞANDI?

Astha ve Shlok iş gezisine çıkmak için hazırlanır. Adhiti ise onları ayırmak için onlarla gitmeyi kafasına koyar. Fakat Astha’yı bekleyen kötü bir sürpriz daha vardır.

Astha Shlok’un dikkatini çekmeye çalışırken Shlok ona sürekli engel olur. Shlok’un iş seyahatine çıkacağını öğrenen Niranjan yanında Astha’yı da götürmesini söyler. Astha ve Shlok’un baş başa olmasını istemeyen Adhiti de onlarla gitmek istediğini söyler. Niranjan yeğeninin bu isteğini geri çevirmez. Öte yandan Astha’ya mahkeme celbi gelir. Boşanma davasının yaklaştığını gören Astha yıkılır. Shlok ise belli etmese de beklediği günün gelmesine içten içe üzülür.

 

YORUMLAR 2
  • kubra 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya sabahtan giriym bu günkü bolumu için sürekli olarak fragmani çıkıyor
    Cevapla
  • sema 6 yıl önce Şikayet Et
    evet haklisin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!