Sensiz Olmaz 21.bölüm! Rudra Paro’ya olan davranışı...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Sensiz Olmaz 21.bölüm! Rudra Paro’ya olan davranışı...
Sensiz Olmaz 21.bölüm! Rudra Paro’ya olan davranışı...
GİRİŞ 17.04.2017 17:37 GÜNCELLEME 17.04.2017 17:37

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı Sensiz Olmaz dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü anlatan Sensiz Olmaz 21.bölümünü haberimizin detayından izleyebilirsiniz...

SENSİZ OLMAZ 21.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sosyal yardım kuruluşundan gelen yetkililere Rudra’nın Paro’ya kötü davrandığını kanıtlamak için onu yaralayan ve suçu da Rudra’nın üzerine atan Mohini köşeye sıkışmıştır. Rudra onu Paro’dan uzak durması konusunda uyarır. General Singh’in eşi Geetanjali için Jaipur’da verdiği evlilik yıldönümü balosuna gitmeye hazırlanan Rudra, Paro’nun güvenliği için onu da beraberinde götürmeye karar verir. Birpur’da büyüdüğü için şehir hayatına yabancı olan Paro balonun düzenleneceği otelde gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Generalin eşi Paro’yu balo öncesi düzenlenen kokteylde göremeyince Rudra’dan onu getirmesini ister.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı