Benimsin 22.bölümü! Nefisa çileden çıkıyor...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Beintehaa adlı diziyi Benimsin dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Benimsin 22.bölümü! Nefisa çileden çıkıyor...
Benimsin 22.bölümü! Nefisa çileden çıkıyor...
GİRİŞ 18.04.2017 17:31 GÜNCELLEME 20.04.2017 16:24

Bollywood yıldızları Harshad Arora ve Preetika Rao'nın başrolleri paylaştığı Benimsin dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Benimsin dizisinde sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatıyor. İşte sevilen dizi Benimsin 22.bölüm

BENİMSİN 22.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Barakat’ın bulunması şerefine düzenlenen partiye katılan Khatri, Barakat hakkında bildikleri anlatınca Usman Bey onu evinden kovar. Aaliya’nın rahatsızlanması üzerine konağa gelen doktor, ondaki belirtililerin hamileliğini işaret ettiğini söyleyince evde büyük bir sevinç yaşanır. Ancak Zain ve Aaliya bu duruma bir anlam veremez çünkü böyle bir şeyin olması imkânsızdır. Gece evdekilerin uyuyor olmasından istifade eden Barakat, Usman’ın çalışma ofisine girerek hazırladığı vasiyeti almaya çalışırken Aaliya’ya yakalanır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar