Tatlı Bela 44.bölümünü izle! Astha kaçırılıyor...

Son bölümü ile yine izleyiciyi şaşırtmayı başaran Tatlı Bela 44.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Tatlı Bela 44.bölümünde neler olacak? Fragmanı ve tüm merak edilenler...

 Tatlı Bela 44.bölümünü izle! Astha kaçırılıyor...
Tatlı Bela 44.bölümünü izle! Astha kaçırılıyor...
GİRİŞ 20.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 20.04.2017 09:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Tatlı Bela 44.bölümü ile yine şoke edecek. Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela 44.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Tatlı Bela 44.bölümünde Astha'nin kaçırılması izleyiciyi şoke etti. Peki bu sefer Shlok onu kurtarabilecek mi? İşte yeni bölüm tanıtımı ile ilgili tüm merak edilenler

TATLI BELA 44.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 44.bölümü 19 Nisan çarşamba günü 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Astha Adhiti’nin gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için uğraşır. Adhiti ise Astha’yı küçük düşürmeye çalışarak oyunlarına devam eder. Astha ve Shlok’un evlilik anlaşmasının son günü gelir. Adetleri gereği son günleri de olsa töreni yönetmek zorunda kalan Astha ve Shlok içinde bulundukları durumdan çok rahatsız olur.

Mahkeme günü gelir. Astha büyük bir üzüntü içerisindedir. Shlok farkında olmasa da içten içe çok üzgündür. Mahkemede ise sürpriz bir gelişme herkesi büyük şaşkınlığa uğratır.

YORUMLAR 1
  • alev 7 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bölümlerini özledim harika muhteşem süper
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor