Tatlı Bela 45.bölüm izle! Astha ölecek mi?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Tatlı Bela 45.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümünde Astha'nın kaçırılması ile birlikte nefes kesen bir sahneye imza atan Tatlı Bela 45.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu.

Tatlı Bela 45.bölüm izle! Astha ölecek mi?
Tatlı Bela 45.bölüm izle! Astha ölecek mi?
GİRİŞ 21.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 21.04.2017 09:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son bölümü yine olay olan Tatlı Bela 45.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela 45.bölümünde neler olacak? Son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Tatlı Bela'da Astha'nin kaçırılması izleyiciyi şoke etti. Peki Astha gerçekten ölecek mi? Shlok onu kurtarabilecek mi? İşte yeni bölüm tanıtımı ile ilgili tüm merak edilenler

TATLI BELA 45.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 45.bölümü 20 Nisan perşembe günü 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 45.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Adhiti'nin planı tıkır tıkır işlemeye devam ediyor. Astha'nın kaçırılmasının ardından Shlok büyük panik yaşar ve onu her yerde aramaya başlar. Shlok'un bu zor durumunu gören Adhiti ile keyiflenir ve Astha'nın öldürülmesi için planını devreye sokar. Astha kaçırıldığı yerden amansızca kurtulmaya çalışır. Fakat tüm çapası nafiledir. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • bahar 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok seviyorum en sevdiğim dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama