Payitaht Abdülhamid 9.bölüm TRT 1'den izle! Şaşırtan karar...

Ekranların en sevilen dönem dizileri arasında yer alan Payitaht Abdülhamid 9.bölümü yayınlandı. Nefes kesen bir bölümü geride bırakan Payitaht Abdülhamid 9.bölümü büyük merak konusu oldu.

GİRİŞ 29.04.2017 10:40 GÜNCELLEME 29.04.2017 10:40

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Payitaht Abdülhamid son bölümü ile herkesi şaşırttı. Yeni bölümü büyük merak konusu olan Payitaht Abdülhamid 9.bölümü yayınlandı. Geçtiğimiz bölümde Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalıştı. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid, Celal ve Kemalettin’in Filistin’den getirdiği ajanı usta bir planla İngilizlere karşı kullandı. Peki Payitaht Abdülhamid 9.bölümünde neler oldu ? Özeti ve tüm detayları

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMÜNÜ İZLE

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı Payitaht Abdülhamid 9. bölüm 28 Nisan cuma günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Sultan Abdülhamid yine bir ihanet çemberinin tehdidi içinde. Şehzade Abdülkadir hakkında gelen silah jurnali üzerine, bir de Abdülkadir'in düşmana şifa olacak çiçeği almak üzere gelmesi, hainliğinin ihtimalini güçlendiriyor. Abdülhamid birçok ihanete şahitlik etmiş olsa da, oğlunun ihaneti karşısında zor bir sınavla yüzleşmek durumunda. Belki de bu güne kadarki en zor sınavı... Ömer, büyük bir kumpasın kurbanı olmak üzere… Gözü dönmüş bir güruhun canını almak için kapıya dayanması, ölüm fısıltılarını beraberinde getiriyor. Hiram, Ömer'le olan intikam savaşında kazanmaya çok yakın. Ömer'in mutlak bir mucizeye ihtiyacı var.

Payitaht-Abdülhamid-9-bölümde-neler-olacak

Theodor Herzl’in, attığı her adımda ensesinde nefesini hissettiği Abdülhamid’in gücü karşısında beklediği silahlara kavuşmasının bir tek yolu var. O da Mahmut Paşa’nın kuracağı tertip. Mahmud Paşa Herzl’e yardım edecek mi? Herzl silahlara kavuşacak mı? Sürpriz bir ismi de yanına alarak ve Ermenileri kullanarak Payitaht'ta kaosu sokaklara yayacak mı? Göreceğiz. Melike namı diğer Ahsen, vicdanı ve geçmişi arasında gidip gelirken Saray dışında hangi kimliği ile hareket edecek?

Ağabeyi Samir ile vücudunda zehir dolaşan Sara’nın maşası olarak devam edecek mi? Haremdeki bıçaklanan kız Makbule’nin savaşı şimdilik Seniha'nın galibiyetiyle sonuçlanmış görünüyor. Fakat Seniha da, Mahmud Paşa da diken üstündeler. Çünkü Makbule'nin kılına zarar gelse sorumlusu onlar olacak. Mahmud Paşa, bıçakladığı kıza sevecen bir baba olmak zorunda. Acaba bunu başarabilecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı