Tatlı Bela 47.bölüm Kanal 7 izle! Astha mutlu sona ulaşacak...

Kanal 7 Tatlı Bela 47.bölümü ile adeta nefes kesecek. Her bölümü ile olay olan Tatlı Bela 47.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Tatlı Bela 47.bölüm Kanal 7 izle! Astha mutlu sona ulaşacak...
Tatlı Bela 47.bölüm Kanal 7 izle! Astha mutlu sona ulaşacak...
GİRİŞ 22.04.2017 16:20 GÜNCELLEME 22.04.2017 16:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekranların en sevilen Hint dizisi olan Tatlı Bela 47.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü ile şok etkisi oluşturan Tatlı Bela 47.bölüm ile herkesi şaşırtacak. Peki Kanal 7 Tatlı Bela 47.bölümünde neler olacak? Shlok, Astha'ya sevdiğini söyleyecek mi? Günlerdir sevgisini söylemesi için uğraşan Astha muradına ulaşacak mı? İşte Tatlı Bela yeni bölüm tanıtımı ve tüm detayları

TATLI BELA 47.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 47.bölümü 22 Nisan cumartesi günü 21:30’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 47.BÖLÜMÜNDEN NELER OLACAK?

Günlerdir sevgisini söylemesi için uğraşan Astha sonunda istediğini alacak. Shlok artın Astha'yı ne kadar sevdiğini gösterecek. Peki Shlok'un bu davranışına Astha nasıl yanıt verecek? Herkesin içinde bağıra bağıra "Seni çok seviyorum" diyen Shlok büyük bir sürprizin peşinde. Astha'nın duygu dolu anları izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Zehra 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda astayı sevdiğini söyleyecek onun astayı sevmediği zamanki bakışları sözleri beni deli ediyor bazen onu boğasım geliyor
    Cevapla
  • 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya niye özetleri yapılmıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!