Diriliş Ertuğrul 86.bölüm izle! Ural'ın ölüm sahnesi...

Her bölümü ayrı bir heyecan uyandıran Diriliş Ertuğrul 86.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in nefes kesen dizisi Diriliş Ertuğrul 86.bölümüyle izleyici şaşırtacak.

GİRİŞ 06.05.2017 13:23 GÜNCELLEME 06.05.2017 13:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son bölümü yayınlanmasının ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 86.bölümü izleyici ile buluştu. TRT 1 ve TV ekranlarının son dönemde en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile nefes kesti.Peki Diriliş Ertuğrul 86.bölümünde neler oldu? "Gök basmadıkça yer delinmedikçe Türk'ün dilini töresini kimse bozamaz" diyen Ertuğrul yeni kararları herkesi heyecanlandırdı. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm özeti ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ TIKLA İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 87.BÖLÜM FRAGMANI 

diriliş-ertuğrul-87

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 86.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? 

Son Kozlar Ural ve Vasilius hain bir planla Konya yolu üzerinde Doğan’ı öldürmüş, Dündar’ı ise esir almışlardı. Buna karşı harekete geçen Ertuğrul, alpları ve Aliyar’la birlikte Karacahisar kalesine girmiş ve orayı darmadağın ederek kardeşi Dündar’ı kurtarmıştır. Diğer yandan Helena ise Nikea yolu üzerinde düğüne giderken Bamsı tarafından kurtarılarak Kayı Obasına getirilmiştir.

Kaleye geldiğinde manzarayı gören Vasilius adete yıkılmıştır. Üzerine Helena’nın da kendi rızası ile kaçtığı haberini alınca öfkeden kabına sığamaz olmuştur. Şimdi büyük bir öfke içinde olan Vasilius’u ve Ural’ı durdurmak çok zor olacaktır. Büyük planlarını devreye sokacaklardır. Peki bu planları neler olacaktır?

Ertuğrul ve Aliyar onlara karşı nasıl bir önlem alacaktır? Ve bu çetin mücadelede hangi taraf başarılı olacaktır? Öte yandan Dündar, yaptığı büyük hatanın altında ezilmiş, gururu incinerek mektup bırakıp obayı terketmiştir. Hayme ana, kötü şeyler olacağını sezmekte fakat oğlunun gidişini henüz bilmemektedir. Acaba onun gittiği haberini duyunca ne yapacaktır? Ertuğrul anasını nasıl teskin edecektir. Ve en önemlisi Dündar nereye gidecektir?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NEDEN YAYINLANMAMIŞTI?

Dizimizin gelecekteki bölümlerinde yer alan aksiyon sahnelerinin çoğalması ve çekim koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar nedeniyle yeni bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldık. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 85.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 03 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

diriliş-ertuğrul-86-bölüm-izle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Baskın Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha eklemiş, Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürmüşlerdir. Bu tuzak neticesinde Doğan’ı öldürüp Dündar’ı rehin almışlardır. Bu acı obada büyük yankı uyandırmıştır. Ertuğrul intikam yeminleri ederek alpları ve Aliyar’la birlikte yola çıkmıştır.

Önce Nikea’dan gelen birlik basılmış ardından Karacahisar Kalesine farklı kılıkta girilmiştir. Şimdi her tarafını intikam hırsı bürüyen Ertuğrul ve alpları, Karacahisar’da çetin bir cengin ortasındadırlar.

Diğer yandan Vasilius, Helena ile İmparatorun daveti üzerine düğün yapmak için Nikea’ya doğru yola çıkmıştır. Helena yola çıkmadan önce haberi Dumrul’a ulaştırmış, Dumrul da Ertuğrul’a iletmiştir. Ertuğrul, Helena’yı kurtarması için Bamsı’yı görevlendirmiştir. Bu Bamsı için büyük bir fırsattır.   

YORUMLAR 3
  • Osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi izlemedim ama İslamla ilgili şeylerin az olduğunu söylediler. Halbuki benim bildiğim Selçuklu ve Osmanlı imparatorlukları bir İslam devletiydi.
    Cevapla
  • battal mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı kardeşim: bir defa bu dizide 1.osmanlı daha kurulmadı. 2. selçuklu devletini anlatmıyor. 3. islam ile ilgili dizide her şey var. 4. dizi islamiyeti anlatmıyor. bir çadırın nasıl oba oluşu. obanın nasıl uç beyi oluşu. uç beyliğinden bağımsız beyliğin ilanı. beylik ten devlet oluşu. devletten imparatorluk oluşunu anlatmaya çalışılıyor..
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Artuk Bey Konya'dan Selçuklu Askerleri ile geri gelip Oyunu bozacaktır.Benim tahminim bu yönde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!