Esra Erol evlilik programı bugün yok mu? Esra Erol'dan açıklama

Kanun Hükmünde Kararname ile evlilik programlarının yayınlan kaldırılması gündeme geldi. Peki bugün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol olmayacak mı? Esra Erol evlendirme programı kesin kalktı mı? İşte yanıtı

Esra Erol evlilik programı bugün yok mu? Esra Erol'dan açıklama
Esra Erol evlilik programı bugün yok mu? Esra Erol'dan açıklama
GİRİŞ 01.05.2017 16:04 GÜNCELLEME 01.05.2017 16:04
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

01 Mayıs pazartesi günü itibariyle ATV'de yayınlanan Esra Erol evlilik programı yayından kalktı mı? Yeni Kanun Hükmünde Kararname yayınlanması ile birlikte evlilik programlarının kaldırılması gündeme geldi. Sık sık tartışma konusu olan evlilik programları hakkında RTÜK'ün Kanun Hükmünde Kararname ile evlilik programlarını yasakladığı iddia edildi. Fakat bu iddiaların asılsız olduğu çok geçmeden ortaya çıktı.

İŞTE RTÜK EVLİLİK PROGRAMLARI AÇIKLAMASI

RTÜK tarafından yapılan açıklamada, ‘’Radya ve Televizyon Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunu’nda düzenleme yapılmıştır. Uydu kanallarında yayınlanan 0800 hatlı ‘’arkadaş bulma’’ programlarına yayın yasağı getirilmiştir. Bu kapsamda yer almayan ‘’evlilik programları’’ hakkında herhangi bir yasaklama veya düzenleme yapılmamıştır’’ denildi.

Açıklamanın ardından sosyal medyada gündem durulmadı. Birçok kişi RTÜK'ü programları kapatmadığı için eleştirirken tam aksini savunanlarda kurumu yorum yağmuruna tuttu.

'ÇALIŞMA YAPTIRIYORUZ'

Yerlikaya, "Salı gününden itibaren evlilik programları televizyonda olacak mı olmayacak mı? KHK ile tümden yasaklandı mı yasaklanmadı mı” sorusuna şu sözlerle yanıt verdi: 

“Hukuk müşavirliğine bir çalışma yaptırıyoruz. Yarın inceleme bittikten sonra kamuoyuna bir açıklama yapacağız. Biz zaten bu programları istemiyoruz, bunu daha önce de açıkça söyledik.“

PEKİ ESRA EROL'UN EVLİLİK PROGRAMI BUGÜN YAYINDA OLACAK MI?

Evlilik programı sunucusu Esra Erol sosyal medya hesabından eleştirilere şöyle cevap verdi: ‘’Biz toplumsal bir hizmet veriyoruz. Yıllardır, binlerce vatandaşımızın yuva kurmasına vesile olduk. Tamamen dürüst ve objektif bir şekilde programımızı yapıyoruz. Ahlak bekçiliği yaptığını savunanlar önyargılarını bir kenara bırakarak yaptığımız işe saygı duymak zorundadır’’ dedi.  

Şimdilik yayından çıkartıldığı görülen tek program 'Kısmetse Olur' programı. Program hem cumartesi hem pazara günü yayın akışından çıkartılmış durumda.

YORUMLAR 38
  • YasinBaba 6 yıl önce Şikayet Et
    gençlerimizin ahlakını bozan böyle programları hiç düşünmeden derhal kaldırın iptal edin. milleti dinleyin o saatte başka izleyecek bişey yok ne vrilse izlenecek. madem öyle güzel yayınlar yapın.
    Cevapla
  • hira 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaldirilsin artik bir zahmet
    Cevapla
  • Reco 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaldırılmazsa yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ferah 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence de esra erol tam bir hayır sever ve hükümet gibi bir kedi n 'dir ben tam 6 senedir izliyorum hı bir kutu yanini gurmedim helal esra erol sen bitanesin
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    komple kaldırın böyle şeyleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?