Elif setindeki 2 gelinin düğün heyecanı

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’in yıldız oyuncuları Derya Şen ve Dilara Yüzer evlilik heyecanlarını paylaştı.

Elif setindeki 2 gelinin düğün heyecanı
Elif setindeki 2 gelinin düğün heyecanı
GİRİŞ 03.05.2017 17:33 GÜNCELLEME 03.05.2017 17:33

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’in yıldız oyuncuları Derya Şen ve Dilara Yüzer evlilik heyecanlarını paylaştı. Yazın dünya evine girecek oyuncular evlilik planlarından gelinlik seçimlerine kadar yaşadıkları tatlı telaşı anlattı. Uzun set saatlerinin ardından evlilik hazırlığının kendilerini zorladığından söz eden iki kadın oyuncu, yaz gelini olacakları için ayrı bir heyecan içinde olduklarını belirtti.
Çekimlerden arda kalan zamanlarında düğün hazırlıklarını sürdüren sevilen oyuncular Derya Şen ve Dilara Yüzer, bir yandan da yaz döneminde yer alacakları sinema projeleri için senaryo okumaları yaptıklarını söyledi. 

Elif’in Gonca’sı Çocukluk Aşkı İle Dünya Evine Girecek
Birbirlerini çocukluktan beri tanıdığını söyleyen Dilara Yüzer, evlilik hazırlığı içinde olduğu müstakbel eşinin hayatındaki yerinin çok önemli olduğunu alttı. Çocukluk aşkı Kaan Kılınç ile dünya evine girecek olan Dilara Yüzer ‘’İlk ve tek aşkım Kaan ile 7 yıllık birlikteliğimizin nikâh masasında bitmesinin hayalini kuruyorum.’’ dedi.
Dizideki Gonca karakteriyle tanınan Dilara Yüzer, set arkadaşıyla birlikte yürüttükleri evlilik hazırlıklarını şöyle anlattı; ‘’Derya ile birbirimize bu stresli süreçte çok yardım ediyoruz. Gelinlik seçimlerinden tüm evlilik hazırlıklarına kadar destek oluyoruz.’’ 

Derya Şen ‘’Mutfağımda Şef Benim’’
Büyük bir hayran kitlesine sahip Elif dizisinde Asuman rolüne hayat veren Derya Şen ve aşçılık dereceleri bulunan Ayvaz Şef evlilik kararı aldı.
Yıldırım aşkına tutulduğunu ifade eden Derya Şen, Ayvaz’a ilk görüşte âşık olduğunu belirterek, ‘’Aşçılık konusunda dünya üçüncülüğü bulunsa da Ayvaz Şef’i, evlendikten sonra mutfağıma sokmam.’’ dedi. 
Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de yayınlanıyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı