Tatlı Bela 65.bölümü izle! Şoke eden karar! Bundan sonra...

Kanal 7'nin yeni bölümü en çok merak edilen dizi olan Tatlı Bela 65.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Tatlı Bela 65.bölümünde neler olacak? Özeti ve tüm detayları...

Tatlı Bela 65.bölümü izle! Şoke eden karar! Bundan sonra...
Tatlı Bela 65.bölümü izle! Şoke eden karar! Bundan sonra...
GİRİŞ 11.05.2017 08:35 GÜNCELLEME 11.05.2017 08:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

10 Mayıs çarşamba günü izleyiciyle buluşacak olan Tatlı Bela 65.bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümü yine olay sahnelerin yaşanması beklenirken Tatlı Bela 65.bölüm fragmanı büyük merak konusu olmuştu. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler yaşanacak?  Sid Jiyothiyi görebilmek için eve hediye ile gelir. Ancak Evde Sodjal ile karşılaşır. Sodjal Sid’de hediyelerin nereden geldiğini sorar. Sid ise hediyeleri Kalindi’nin gönderdiğini söyleyip Sodjal’ın elinden kurtulup Jiyothi’nin odasına gidip onunla buluşur. İşte Tatlı Bela yeni bölüm detayları ve tüm merak edilenleri

TATLI BELA 65.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 65.bölümü 10 Mayıs çarşamba günü saat 21:30’da Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 65.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ve hediyeleri Jiyothiye verir. Jiyothi ise gelen hediyelerden çok Sid’i gördüğü için çok mutludur. veSid Jiyothiye bir kez daha duygularını açar. Jiyothi ilk kez Sid’de karşılık verir.tüm bu yaşananları ise Anjali tanık olur. Ve yaşananların yanlış olduğunu düşünür. Tam bu esnada Astha gelir. Ve Sid ile Jiyothi’nin başından geçenleri hepsini Anjaliye anlatır.Anjali Duyduklarından Sonra Asthaya Niranjan’ın büyük bir planı olduğunu ve kısa zamanda Abhayı hapisten çıkaracağını söyler. Ancak Astha ise bir ekz daha Anjaliyi rahatlatacak. Açıklmayı yapar.

Diğer yandan bebeğe isim bulmak için bir tören düzenleme kararı alınır. Astha ile Shlok’ta alışverişe çıkmak istediklerini söylerler. Sodjal ise onlarla beraber gitmek istediğini söyler. veAsyha Sodjal ve Jiyothi birliktealışverişe çıkarlar. Sodjal en pahalı hediyeleri alarak hesabıda Shloka ödetir. Dönüşte ise bir kafede otururlar.

Ancak Varad ise sevgilisi ile o kafededir. Sodjal Cafede Varadı görünce burada ne işi olduğunu sorar tam o sıradavaradın sevgilisi olaya müdahale eder. Ve Varadın zorda kalmamasını sağlar. Ve dörtlü olarak eve dönerler.diğer yandan Jiyothinin bebeği çok ağlamaktadır. Jiyothi ise kesinlikle annesinden yardım istememekte kararlıdır.

Ancak Shlok ise Kesinlikle Abhaya güvenmediğini söyler. Niranjan ilk kez oğlu ile farklı fikirde oldukları için öfkesi daha fazla artar. Gece olur. Eve sid Gelir. Ancak astha Sid’in evden bir an önce gitmesini ister. Sid tam gidicekken eveShlok gelir. Peki Sid Shloka görünmeden evden çıkıcakmı?Tatlı bela yeni bölüm ekrana kilitleyecek.

YORUMLAR 2
  • ceylan demir 6 yıl önce Şikayet Et
    Merakla izliyoruz
    Cevapla
  • Klm 6 yıl önce Şikayet Et
    Tatli belanin oyunculari nicin musluman deyil insALLAH olur cunki kendi yapdiklari bir seye nasil olur da taparlar o kadarmi dusuncesizler yaa heykel onlara nasil yardim atsin cok kotu bit sey RABBiM'e sükürler olsun ben elhamdulillah müslümanim haydi müslümanliga haydi islama tek din islamdir süpesizki ESHEDU EN LA ILAHE ILALLAH VE ESHEDU ENNE MUHAMMEDiN ABDUHU VE RASULUH.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler