Diriliş Ertuğrul 88.bölüm fragmanı! Ebu Mansur artık...

Her bölümü farkı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 88.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in en sevilen dizisi olan Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle nefes kesecek.

GİRİŞ 13.05.2017 11:07 GÜNCELLEME 13.05.2017 11:09
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Son bölümüyle adeta izleyenleri şoke eden Diriliş Ertuğrul 88.bölüm fragmanı yayınlandı. Yine olay sahnelerin yaşandığı Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımı ise dizinin yayınlanmasıyla büyük merak konusu oldu. Peki Diriliş Ertuğrul 88.bölümünde neler olacak? "Karacahisar kalesini almayı da Vasilyus'un kellesini imparatora yollamayı da iyi biliriz" diye Ertuğrul yeni planı ne olacak? İşte TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile ilgili tüm merak edilenler

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88.BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 88.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 17 Mayıs çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Ertuğrul Bey Vasilyus'un kurduğu tuzakta verdiği şehirler için yas tutar. Vasilyus ise yine hain planlarını yapmaya devam eder. Vasilyus Ertuğrul'u tuzağa düşürdükten sonra yarıma gelen Sultan'ın askerilerinin kim olduklarını ve Ebu Mansur'un kim olduğunu anlamaya çalışıyor. 

diriliş-ertuğrul-88-bölüm-izle

İbnü'l-Arabî ise Sultan'ın gözünün şehit olduğu mağaraya gidiyor ve çok üzülüyor. Sultan mağarada ne olduğunu ve önemli olanın Karacahisar'ı fethetmek olduğunu anlıyor. Bu sırada Ertuğrul Bey Ebu Mansur'un sultan olduğunu öğreniyor. Aliyar Bey'in ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümün yayınlanması ile birlikte ortaya çıkacak

YORUMLAR 27
  • servet taybova 6 yıl önce Şikayet Et
    dızıyı begenmeyenler gıtsın evlılık programı ızlesın
    Cevapla
  • Sevda Nur KARTAL 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok edepli bir dizi bu Diriliş Ertuğrul.
    Cevapla
  • Sevda Nur KARTAL 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence en güzel dizi Diriliş Ertuğrul 'dur.
    Cevapla
  • Sevda Nur Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Ebu mansurun Selçuklu sultanı olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
  • furkan 6 yıl önce Şikayet Et
    mizah kardeşim doğum sahnesinde haklısın fakat diğerlerinde yanlışsın dua ettde diğer diziler gibi çekilmiyor ebu mansur bana göre sırıtmıyor sultan ise eğer bu dizi senin dediğin gibi olsaydı her hafta 1. olmazdı bunu bil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!