Tatlı Bela 73.bölüm izle! Shlok, Astha'ya tokat...

Son bölümüyle izleyiciyi şaşırtmayı başaran Tatlı Bela 73.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Tatlı Bela 73.bölümünde neler olacak?

Tatlı Bela 73.bölüm izle! Shlok, Astha'ya tokat...
Tatlı Bela 73.bölüm izle! Shlok, Astha'ya tokat...
GİRİŞ 19.05.2017 08:53 GÜNCELLEME 19.05.2017 08:53

Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela 73.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle adeta nefes kesen Tatlı Bela yeni bölümü ise büyük merak konusu oldu. Peki Tatlı Bela 73.bölümünde neler olacak? Astha, Shlok'tan tokat yiyecek mi? Shlok babasının iki yüzlü olduğunu bu sefer gösterebilecek mi? İşte Tatlı Bela yeni bölüm özeti ve tüm detayları

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 73.bölümü 18 Mayıs çarşamba günü saat 21:30’da Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 73.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Nirancan, Astha ile konuşmasında Shlokun yangını onun çıkardığına inanacağını ve bunun nasıl olacağını anlatır. Astha çok sinirlenir ve dvdyi aldığını tüm gerçekleri Shloka göstereceğini belirtir o esnada odaya giren Shlok ne gerçeği diye sorar.

Shlok, Astha'ya inanmıyor babasının hayatını tehlikeye atmasının saçma sapan bir fikir olduğunu dile getiriyor ve Astha'ya tokat akmak için elini kaldırıyor. Astha Shlok'un kolunu tutarak bu hakkı nereden buluyorsun ben senin karınım hizmetçin veye dövebileceğin biri değilim diye bağrıyor. Shlok böyle bir tepki beklemiyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor