Diriliş Ertuğrul'dan kötü haber! Yeni bölümü bu hafta yok...

Diriliş Ertuğrul 89.bölümü neden yok? TRT 1'in en sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümü bu hafta neden yayınlanmayacak. İşte TRT 1'in Diriliş Ertuğrul açıklaması

GİRİŞ 22.05.2017 14:36 GÜNCELLEME 22.05.2017 14:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ekranların en sevilen ve izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 89.bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul son bölümüyle nefes kesmişti. Dizinin Aliyar karakterinin ölmesinin ardından Diriliş Erturğul 89.bölümü büyük merak konusu olmuştu.

Peki Diriliş Ertuğrul bu hafta neden ara verecek. İşte TRT 1'in Diriliş Ertuğrul 89.bölümünün olmaması ile ilgili internet sitesinde yayınlandığı yayın akışı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NEDEN YOK?

Sevilen dizi UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı nedeniyle Bu hafta yayınlanmayacak. TRT 1'in anlaşması nedeniyle Diriliş Ertuğrul 89 bölümü zorunlu olarak ara verecek.

diriliş-maç-yok

Peki yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kupa finali ile aynı gün olması sebebiyle Diriliş Ertuğrul 89.bölümü 31 Mayıs çarşamba günü seyirci ile buluşacak. Dizinin fragmanı ise 24 Mayıs Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMÜNDE NEFES KESEN SAHNE

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul dizisi son bölümüyle nefes keserken beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu dizide Aliyar karakterini canlandıran yakışıklı isim Cem Uçan diziden ölerek ayrıldı. Aliyar'ın ölüm sahnesi ise izleyenleri duygulandırdı.

YORUMLAR 8
  • Mehmet Akif 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanki dizideki ekip Maca cikip oynayacaklar. Ya kardesim elin ingilizi müslümanlarin kuyusunu kziyor, biz halen onlara yalakalik yapiyoruz.
    Cevapla
  • Yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakkimizi aliriz dirilisimizi izlicegiz
    Cevapla
  • Kerim uludağ 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim elin kupasından bizene yahu.Ayın 31inde benim teravih namazlarım var.Tam da bize göre bir yayın bulduk derken trt yine yaptı yapacağını.En azından perşembe akşamı yayınlayın bari Türkiyenin dizisini kardeşim.
    Cevapla
  • lanet olası 1 6 yıl önce Şikayet Et
    bana ne manu ajax maçından canınız cehenneme
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Olamazzzz
    Cevapla
  • Sabır kardeş 6 yıl önce Şikayet Et
    Gülü seven dikenine katlanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü