Tatlı Bela 78.bölümü izle! Astha'yı şoke eden an...

Ekranların en çok izlenen ve sevilen dizisi Tatlı Bela 78.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümünde adeta nefeslerin tutulduğu Tatlı Bela 78.bölüm fragmanı şoke eti. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak?

Tatlı Bela 78.bölümü izle! Astha'yı şoke eden an...
Tatlı Bela 78.bölümü izle! Astha'yı şoke eden an...
GİRİŞ 24.05.2017 09:05 GÜNCELLEME 24.05.2017 09:05

Kanal 7 Tatlı Bela 78.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Tatlı Bela yine nefes kesecek. Son bölümüyle izleyenleri adeta şoke eden Tatlı Bela 78.bölüm tanıtımı izleyici ile buluştu. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak? İşte özeti ve tanıtımı

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 78.bölümü 23 Mayıs salı günü saat 21:30’da Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 78.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Jyoti evin ortasındaki halatın neden olduğunu soruyor başta Astha bu konuyu geciştirmek için uğraşıyor lakin Jyoti ısrarla evde neler olduğunu soruyor en sonunda Astha evde yaşananları Jyoti ile paylaşıyor.

Kalindi gelen mektubun etkisindedir uzun süredir ses seda çıkmayan olay tekrardan gündeme gelmesi oldukça rahatsız etmişti Prabhakar bu kadar sene geçtikten sonra tekrar iletişime geçmesinin nedeni nedir Avdhoot ve Ajju Kalindiyi teselli ediyor onun yanında olduklarını söylüyor.

Anjali anne ve babasına Nirancana ve Shloka karşı Asthayı destekleyerek onların yanında durduğunu anlatıyor anne ve babası doğru olanı yaptığını bundan sonra kendileride onu yanlız bırakmayacaklarını söylüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!