Diriliş Ertuğrul bu akşam neden yok?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu Diriliş Ertuğrul bu akşam neden yok? Mayıs

GİRİŞ 24.05.2017 21:21 GÜNCELLEME 25.05.2017 07:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

24 Mayıs itibariyle Diriliş Ertuğrul yeni bölümü neden yok soruları sorulmaya başlandı? TRT 1 ekranlarının nefes kesen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 89.bölümü ne zaman yayınlanacak? Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul son bölümüyle izleyiciyi şoke etmişti. Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul'dan üzücü haber geldi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BU AKŞAM NEDEN YOK?

Diriliş Ertuğrul dizisinin bu hafta neden yayınlanmadığı belli oldu. Sevilen dizi UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı nedeniyle bu hafta olmayacak.

TRT 1 konuyla ilgili açıklamada  "Uluslararası anlaşmalar gereği yayınlamak zorunda olduğumuz UEFA Avrupa Ligi "Ajax - Manchester United" final maçı nedeniyle Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yeni bölümünü yayınlayamamaktayız. 

trt1-diriliş-açıklaması

TRT 1 bu haftaki yeni bölüm yerine maç saatine kadar "Diriliş En Güzel Sahneler'i" yayınlayacak.  Dizi önümüzdeki hafta itibariyle kaldığı yerden devam edecek.

Peki Diriliş Ertuğrul 89.bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği  Diriliş Ertuğrul 89.bölümü 31 Mayıs çarşamba günü seyirci ile buluşacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise bugün yayınlanması bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne şimdi sabırsızlıkla bekle sonuç fiyasko son haftalarda bi de bu moda oldu.ayip
    Cevapla
  • medi 6 yıl önce Şikayet Et
    hep bi bahane ya. 1 haftadır bekliyoruz son anda haber versiyonuz.
    Cevapla
  • sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    yayınlansa ne olacak; ne aksiyon kaldı ne macera nede düşündürecek bi şey... Noyan öldükten 5-6 bölüm sonra film 25 sene önceki hayat ağacı dizisine döndü, rezil ettiler filmi
    Cevapla
  • Ridvan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw arkadaş bize ne elin gavurunun maçından ya şimdi bi hafta dahami beklicez yaaaa:(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar