Tatlı Bela 79.bölüm Kanal 7 izle! Astha'nın göz yaşları...

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Tatlı Bela 79.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümün ardından yeni bölümü merak konusu olan Tatlı Bela 79.bölümüyle şaşırtacak.

Tatlı Bela 79.bölüm Kanal 7 izle! Astha'nın göz yaşları...
Tatlı Bela 79.bölüm Kanal 7 izle! Astha'nın göz yaşları...
GİRİŞ 25.05.2017 09:20 GÜNCELLEME 25.05.2017 09:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 79.bölümüyle bu akşam izleyenlerin karşısına çıkacak. Her bölümüyle şaşırtmayı başaran Tatlı Bela yeni bölümü merakla bekleniyor. Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela 79.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz. Peki Tatlı Bela 79.bölümünde neler olacak?

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 79.bölümü 24 Mayıs çarşamba günü saat 21:30’da Kanal 7 ekranlarında.

TALI BELA 79.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA 79.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ankushun eve gelmesi Kalindi dahil herkesi şok etmiştir bu kimdir neden buradadır avukat gelir ve soruların cevabı belli olur Kalindi ilk eşiyle evli olduğunda hamile kalmış ve çocuğunun öldüğünü sanmaktadır eşinin kendisini evden kovmasından uzun bir 
süre sonra Avdhoot ile evlenmiştir eski kocası ölünce tüm mal varlığını oğluna ve Kalindiye bırakmıştır ve Vasiyetide bunları belirtmiş ayrıca oğulları Ankushun varlık için büyüdüğü için şımarık olarak büyüdüğünü ona sahip çıkmasını istemiştir.

YORUMLAR 3
  • hacer 6 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel
    Cevapla
  • sevgi 6 yıl önce Şikayet Et
    çok bayıldım
    Cevapla
  • BAHATTİN 6 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'