Tatlı Bela 93. bölüm Kanal 7 izle! Astha hüngür hüngür ağladı...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela 93.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle herkesi şaşırtan Tatlı Bela 93.bölümünde heyecan dorukta.

Tatlı Bela 93. bölüm Kanal 7 izle! Astha hüngür hüngür ağladı...
Tatlı Bela 93. bölüm Kanal 7 izle! Astha hüngür hüngür ağladı...
GİRİŞ 07.06.2017 13:09 GÜNCELLEME 07.06.2017 13:09

Hafta içi ve hafta sonu her gün izleyenlerle buluşan Tatlı bela 93.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Tatlı Bela 93.bölümünde neler olacak? Yeni bölümünde Astha'nın ve Shlok'un kendi emekleriyle yaptıkları yemek yeri zabıtalar tarafından yıkılıyor. Astha'ya yapılan bu oyun karşısında Shlok nasıl bir tepki vereceği ise büyük merak konusu oldu. İşte sevilen dizi Tatlı Bela 93.bölüm özeti ve tüm detayları

TATLI BELA 93.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 93.bölümü 07 Haziran çarşamba günü 22:00’da Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 93.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yemek yapabilmek için malzeme için para bulmaları gereken çiftimizden Astha Ajjunun onlara gönderdiği altın paraları rehineciye vererek karşılığında para alır lakin bu durumdan Shlokun haberi yoktur Astha Chowskiye altınları rehin olarak verdiklerinden Shloka söylememesi konusunda rica ediyor bu isteği kabul görmüş olsa da
Apsara bu konuşmaları duymuştur

Astha yeni kurduğu restoran için var gücüyle çalışır. Shlok da eşine yardım etmek için tüm hünerini ortaya koyar. Anjali sabırsızlıkla oğlunun onu yanına alacağı günü beklemektedir. Öte yandan Barat babasının sevgisini kazanmak için uğraşır. Fakat Niranjan sürekli Shlok’un adını sayıklamaktadır. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!