Diriliş Ertuğrul 91.bölüm TRT 1'den izle! Ertuğrul ölüyor mu?

TRT 1'in nefes kesen dizisi Diriliş Ertuğrul 91.bölüm yayınlandı. Yine aksiyon dolu bir bölümün yaşanacağı Diriliş Ertuğrul 91.bölümü izleyenleri şaşırttı.

GİRİŞ 17.06.2017 09:54 GÜNCELLEME 17.06.2017 09:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son bölümüyle yine seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 91.bölüm özeti yayınlandı. Son bölümünde Vasilius, Ertuğrul ve Sultan’ı tuzağa düşürdüğünü sanırken aslında kendisi tuzağa düştü ve Ertuğrul tarafından orada öldürüldü. Son bölümün yayınlanmasının hemen ardından Diriliş Ertuğrul 91.bölüm özeti merak edilmeye başlandı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu? "Bir yandan Moğollar bir yandan Haçlılar devletimizin içlerine kadar akınlar üzenleyeceklerdir" diye Ertuğrul'ın yeni planı ne olacak? İşte yeni bölüm özeti ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 91.BÖLÜM ÖZETİNİ İZLE

Diriliş Ertuğrul 92.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 sezon ne zaman başlayacak?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 91.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 14 Haziran çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluştu.

Engin Altan Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılıyor mu? Yapımcı açıkladı

Diriliş Ertuğrul dizisine yeni bir isim katıldı

Diriliş Ertuğrul 91. bölüm fragmanında izleyiciler Cemal Hünal şoku yaşadılar. Ünlü oyuncunun tam olarak kimi canlandıracağı belli olmasa bile Bizans İmparatoru olarak tahmin ediliyor. Cemal Hünal, Diriliş Ertuğrul yeni sezonda epey bir boy göstereceği benziyor.

diriliş-ertuğrul-cenal-hünal.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir.

Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır?

Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. 

Diriliş Ertuğrul'da beklenmeyen ayrılık

Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

YORUMLAR 8
  • ...... 6 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul oldumumu
    Cevapla
  • Sevgi 6 yıl önce Şikayet Et
    Noyan iyi oynuyordu o gelsin
    Cevapla
  • dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    neden sultan selahaddin eyyübüyü burda kötülüyor eyyübüler kudusu fetheden ler
    Cevapla
  • İzleyici 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyyübi devleti İslam dünyası lideri olmak adına siyaseten Selçuklu devleti ile şavaşmıştır. (Memlük ve Osmanlı gibi) Acı ama gerçek bir hadisedir. Bu olaydan dolayı tarihte ne Osmanlı ne de Selçuklu, Sultan Selehattin'e saygı ve hürmet göstermekten geri durmamıştır. Ayrıca bu dizinin ilk sezonunu izleyememişsin. Orada gayet güzel bir şekilde Selehattin Eyyübi Hz.'ne duyulan saygı ve sevgi sıkça işlenen bir konu.
    Cevapla
  • Mustafa kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam oynadığı filmler de psikopat ti şimdi nasıl acaba
    Cevapla
  • Mamo 6 yıl önce Şikayet Et
    Abi sus
    Cevapla
  • Osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi beni sarmadı. Osmanlı yı kurun artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Enkaz edebiyatı' yapan CHP'nin İzmir'de yaptığı borç ortaya çıktı!
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı