Diriliş Ertuğrul final tarihi belli oldu!

TRT 1'in izlenme rekorları kıran Diriliş Erturğul dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. TV ekranlarının vazgeçilmezi Diriliş Ertuğrul önümüzdeki hafta sezon finali yapacak...

GİRİŞ 09.06.2017 11:25 GÜNCELLEME 09.06.2017 11:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul ne zaman bitecek. TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul sezon finali tarihi belli oldu. 

14 HAZİRAN'DA İZLEYENLERE VEDA EDİYOR

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 14 Haziran'da sezon finali yapacak.

Diriliş Ertuğrul dizisi 92.bölümü yani yeni sezonu ne zaman başlayacağı ise henüz belli olmadı. TRT 1 ve yapımcı şirketten yeni sezonla ilgili açıklama gelir gelmez haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 91.BÖLÜM (SEZON FİNALİ) FRAGMANI

diriliş-ertuğrul-91-bölüm

ENGİN ALTAN DÜZYATAN ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DİZİDEN AYRILACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde Diriliş Ertuğrul'da yeni bir döneme girileceği ve tarihi dizinin yeni döneminde başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın senaryonun seyri gereğince yer almayacağı iddia edilmişti. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve tasarımcısı Tekden Film'in patronu M. Mehmet Bozdağ da konu ile ilgili olarak kişisel sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı.

Bozdağ açıklamasında, Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılmayacağını duyurdu;

Üç sezondur büyük bir hassasiyetle hazırlanan dizimizin senaryosu tarihi akışa uygun şekilde devam etmektedir. Söz konusu haberlerin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. izleyicinin büyük beğenisini ve sevgisini kazanan Diriliş Ertuğrul heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle devam edecektir..

YORUMLAR 2
  • adsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Sezon finali olmasın yaz tatilinde de ramazanda da çok sıkılıyoruz. okul olduğu günlerde de okul olduğu için fazla izleyemiyoruz.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    niye kötü haber diye veriyorsunuz?hem ramazan hem de yaz tatili başlıyor.sezon finali iyi olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat