Nihat Hatipoğlu'nu ve izleyenleri şoke eden soru!

ATV ekranlarında yayınlanan sahur ve iftar programını sunan Nihat Hatipoğlu'na canlı yayından gelen soru herkesi şaşkına çevirdi.

Nihat Hatipoğlu'nu ve izleyenleri şoke eden soru!
Nihat Hatipoğlu'nu ve izleyenleri şoke eden soru!
GİRİŞ 08.06.2017 11:49 GÜNCELLEME 08.06.2017 11:49
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Canlı yayında bir izleyicinin 14 defa evlilik yapan ve kendisini evlatlıktan reddeden babasıyla ilgili sorusu şaşkına çevirdi. Nihat Hatipoğlu da "Allah akıl versin" diyerek tepki gösterdi.
 
Ramazan ayı boyunca Sultanahmet'ten yapılan canlı yayınla ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, kendisine yöneltilen ilginç sorularla haber olmaya devam ediyor.
 
"BABAM 14 DEFA EVLİLİK YAPTI"

 Dün gece ekrana gelen sahur programında alandaki izleyicilerden biri mikrofonu alarak Hatipoğlu'na "Babam 14 defa evlilik yaptı. Şu anda aldığı kadın 25 yaşında. Ona hakkımı helal etmiyorum. Beni evlatlıktan reddetti. Bana günahı var mıdır?" şeklinde bir soru yöneltti.

YORUMLAR 18
  • Cagrı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben soyle bir soruyorum hocalar alkollu işyerlerinde calişmanın haram oldugunu bazı hocalar ordan kazanılan paranında hara m oldugunu soylüyorlar peki faizli bankanın yapılan reklamların oldugu bir kanalda faizli bankalsrın reklam paraları ayrı tutulmuyorsa buradan alınan ücratler helalmi oluyor nasıl alkol hatamsa faizde bir okadar haramdır hadi normal insanlara bir sey demiyorum ama sevilen sayılan hocaefendilerin iki kere düsünmesi lazım diye düşünüyorum ben
    Cevapla
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Ahmed Zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Nihat hoca artık kendini kuran ın bilimsel yönünü anlatmaya versin bence çağımız bu gibi konulara muhtaç anlatılanlar biliniyor az çok yani tekrar oluyor insan sıkılıyor
    Cevapla
  • Rafet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sallamak bedava yarında başkası çıkar hocam ben 99 kişi öldürdüm 100. De öldürsem tövbe etsem Allah beni affedermi diye sorar kaç kişi İslam hakkında soru soruyor örneğin faiz almak vermek bayanların saçlarını ve vücudunu kapatması nedir kapatmazsa nasıl bir tehdit var namaz kılmayanların ahirette hali bunları açık açık anlatabilirsin
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Nihat hocayı eleştirdiğim yanlar var ama aldığı para üzerinden eleştirmek yanlış bence, bu kanal devletin kanalı değil, özel sektör, Nihat hocaya vermese başkasına harcayacak o parayı, en azından Nihat hoca gibiler alırlarsa bu parayı, zekatını verir, hayırlı işlere harcar, sadakasını verir. Bu yönden düşünmek de fayda var.
    Cevapla
  • Cuneyit 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten nihat hatipoglu bu programlardan kazandigi parayi yardim maksatli kullandigini daha once beyan etmisti.
    Cevapla
  • Tunahan Alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    En azından ilminden yararlanıyor insanlar, ama gönül isterki ilerde bu seviyede ilmi sırf Allah rızası için insanlara anlatan içimizden zatlar çıksın. Çıksın ki cemaatte maddi hastalıklardan kurtulsun.
    Cevapla
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve bunun gibi o kadar saçma sorular soruluyor ki inanmak mümkün değil, biri bu saçmalığa son vermeli. Millet resmen dalgaya vuruyor işi İftar vakti gelmiş kimsenin umurunda değil oruç tutmuyor gibiler Ezan okununca adamın gözü birşey görmez lakin bunlar farklı işler peşinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu