The Flash 4.sezon ne zaman başlayacak? Tarihi belli oldu

Ekranların en çok izlenen yabancı dizilerinden biri olan The Flash geçtiğimiz günlerde sezon finali yaptı. Peki sevilen dizi The Flash 4.sezon ne zaman başlayacak? İşte The Flash 4.sezon tanıtımı detayları.

The Flash 4.sezon ne zaman başlayacak? Tarihi belli oldu
The Flash 4.sezon ne zaman başlayacak? Tarihi belli oldu
GİRİŞ 09.06.2017 16:01 GÜNCELLEME 09.06.2017 16:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son sezonu yine nefes kesen The Flash dizisi 23 bölümlük sezonlarıyla izlenme rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. CW ekranlarının altın yumurtlayan dizisi The Flash 4.sezon ne zaman başlayacak? Sezon finaliyle reytinglerde üst sıralarda yer alan The Flash 4.sezon fragmanı yayınladı mı?

THE FLASH 4.SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Son dönemde kaliteli diziler denilince akla gelen yapımlardan biri olan, zamanının en efsane çizgi romanları arasında yer alan Flash geliyor. Konusu ile sezon bağlantılarını son derece iyi sağlayan yapım adeta izleyicilerini büyülüyor. The CW kanalının bir anda vazgeçilmez dizisi haline gelen The Flash' ilk olarak Arrow dizisinde tanımıştık. 3. sezon finalini gerçekleştiren The Flash 4. sezon onayını kanaldan aldı ve yapılan resmi açıklamaya göre; dizi 3 Ekim 2017 tarihinde4. sezonu başlatacağını bildirdi.

THE FLASH DİZİSİ KONUSU

Flash, DC Comics Universe’in yayınladığı çizgi roman süper kahramanlarından birisidir.
Orijinal hali, Gardner Fox ve Harry Lampert tarafından ilk kez Flash Comics adıyla Ocak 1940’da yayınlanmıştır. Scarlet Speedster lakaplı Flash, çok hızlı haraket edebilme ve koşabilme kabiliyetlerinin yanı sıra, insanüstü refleksleri kullanabilme ve bazı fizik kanunlarının üstüne çıkabilme özelliklerine sahip “süper-hız”lı bir süper kahramandır.

Dizide Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Pek çok oyuncu dizide yer almasına karşın ana karakterler olarak Barry Allen – The Flash’a hayat veren Grant Gustin, Iris West (Candice Patton), Caitlin Snow (Danielle Panabaker), Eddie Thawne (Rick Cosnett), Cisco Ramon ( Carlos Valdes), Dr. Harrison Wells (Tom Cavanagh)ve Dedektif Joe West (Jesse L. Martin) olarak öne çıkıyor.

YORUMLAR 1
  • iyi 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması