Tatlı Bela 96.bölümü izle! Shlok ölümden...

Kanal 7'nin en çok izlenen dizisi olan Tatlı Bela 96.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü yine herkesi şaşırtacak olan Tatlı Bela 96.bölüm özeti haberimizin detayında.

Tatlı Bela 96.bölümü izle! Shlok ölümden...
Tatlı Bela 96.bölümü izle! Shlok ölümden...
GİRİŞ 10.06.2017 12:10 GÜNCELLEME 12.06.2017 09:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son bölümünün yayınlanması ile yeni bölümü büyük merak konusu olan Tatlı Bela 96.bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam izleyici ile buluşacak olan Tatlı Bela yeni bölümüyle nefes kesecek. Peki Tatlı Bela 96.bölümünde neler olacak? Shlok kötü adamların elinde kurtulabilecek mi? Astha'nın yeni kararı ne olacak? İşte Tatlı Bela yeni bölüm özeti ve tüm detayları

TATLI BELA 96.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela her gün saat 22:00’de Kanal 7 ekranlarında

YORUMLAR 2
  • pelin 6 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel bir dizi shlok cok yakisiki astha cokguzel
    Cevapla
  • Orxan 6 yıl önce Şikayet Et
    Koruyucular
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!