Tatlı Bela 98.bölüm izle! Shlok babasını affedecek mi?

Ashta ve Shlok'un aşk hikayesini anlatan ekranların sevilen dizisi Tatlı Bela 98.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan Tatlı Bela 98.bölüm özeti haberimizin detayında...

Tatlı Bela 98.bölüm izle! Shlok babasını affedecek mi?
Tatlı Bela 98.bölüm izle! Shlok babasını affedecek mi?
GİRİŞ 13.06.2017 08:56 GÜNCELLEME 13.06.2017 08:59

Son bölümüyle yine izleyenleri şaşırtmayı başaran Tatlı Bela 98.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Tatlı Bela yeni bölümüyle nefes kesecek. Peki Tatlı Bela 98.bölümünde neler olacak?  Shlok eve geldiğinde Astha rahatlamıştır çiftimiz yattıkdan sonra pencereleri kırılır. Shlok dışarı çıktığında kimseyi göremez ertesi gün çarşıya giden çiftimiz kamyondaki malzemelerinin dağıtıldığını masalarının kırıldığını görür ve Chowski dövülmüş bir şekilde görürler Shlok bu manzara karşısında çok sinirlense de Chowski kavga etmemesini ister Shlok kendisine hakim olmakta zorlansa da onun sözünü dinler adamlar bu işin başlangıç olduğunu söyleyerek gider. İşte sevilen dizi Tatlı Bela 98.bölüm fragmanı ve tüm detayları

TATLI BELA 98.BÖLÜM FRAGMANI

Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak?

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır.

Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek