Tatlı Bela 100.bölüm izle! Yeni kararlar şoke etti

Kanal 7'nin beğeniyle takip edilen dizisi Tatlı Bela 100.bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Her bölümüyle farklı bir heyecan oluşturan Tatlı Bela 100.bölüm fragmanı yine nefes kesti.

Tatlı Bela 100.bölüm izle! Yeni kararlar şoke etti
Tatlı Bela 100.bölüm izle! Yeni kararlar şoke etti
GİRİŞ 15.06.2017 09:11 GÜNCELLEME 15.06.2017 09:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hafta içi ve hafta sonu her gün seyirci karşısına çıkan Tatlı Bela 100.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümün yayınlanması ile birlikteye yeni bölümü büyük merak konusu olan Tatlı Bela 100.bölümüyle şaşırtacak. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak? Sid bankadan kredinin çıktığını duyunca çok mutlu olur. Bu kredi ile kardeşinin düğününü rahat yapacaktır normalde çıkmayacak olan kredi varadın bankayı arayarak rica etmesi ile çıktığından haberi yoktur. İşte Tatlı Bela 100.bölüm özeti ve detayları

TATLI BELA 100.BÖLÜMÜ İZLE

Tatlı Bela 100. Bölüm Özeti

Nirancan evden yaka paça atıldıktan sonra Angeliye ulaşmaya çalışıyor ve Asraham Huzurevine geliyor. Ancak onun delirdiğini düşünüyorlar. Nirancan sakin olmaya çalışırken bir anda sinirlerine hakim olamayıp bağırıyor ve Huzurevi’ni terkediyor. Motta hemen Angeli’yi arayarak olanları anlatıyor ve

Nirancan hakkında bilgi veriyor.

Angeli duydukları karşısında çok üzülüyor. Slok ve Asta ile konuşuyor. Slok, Nirancan için endişelenmemesini söylüyor. Varad ise akıl hastanesini arayarak babasını bırakmamalarını istiyor. Nirancan yerde otururken iki adam gelip ona yardım etmek istediğini söylüyor. Nirancan onlarla gidiyor. Adamlar Varad’ı arıyor ve Nirancan’ı bulduklarını söylüyor. Bir tehlike olduğunu anlayan Nirancan bir fırsatını bulup kaçıyor ve otobüse biniyor. Adamlar onu takip ediyor ama ellerinden kaçırıyorlar.

Mumbai’ye gelen Nirancan tapınağa gidiyor ve Angeli’yi görüyor. Bir hırsız Angeli’nin mangal sutrasını çalıyor. Nirancan olayı görünce adamın peşinden gidiyor. 2 gündür aç ve yorgun olduğu için fazla koşamayıp yere yığılıyor ve kalabalık başında toplanıyor. Angeli onun olduğu yere gidince Nirancan’ı tanıyor ve onu kaldırıp bir yere oturtuyor. Nirancan kendine gelince Varad’ın yaptıklarını tek tek anlatıyor. Slok ise Angeli’yi merak edip tapınağa gelirken Angeli de taksiye biniyor.

Angeli, Nirancan’ı kendi evine getiriyor. Kapıyı açan Asta çok şaşırıyor. Slok’a ne diyeceklerini düşünüyor. Angeli, nirancan’ı o halde bırakamayacağını anlatıyor. Asta Nirancan’a inanmadığını hala onun rol yaptığını düşünmektedir. Kalindi ise beklenen imzayı atmıştır. Mala da Amkush’tan hoşlandığı için kağıtları almış Ankush’a sevgisini itiraf edinceye kadar vermeyi düşünmemektedir.

Nirancan için bir doktor çağırıyor Angeli. Doktor onun aç olduğunu ve bitkin düştüğünü söylüyor. O sırada Slok geliyor ve babasını görünce inanamıyor. Nirancan çok mutlu oluyor ve ondan özür dilemeye çalııyor ama Slok onu affetmeyeceğini ve bu evden gidene kadar evi terk edeceğini söyleyerek çıkıp gidiyor. Slok yemek kamyonlarının yanına geliyor. O sırada Asta da Slok ile konuşmaya geliyor ama Slok çok kızıyor. Nirancan’ın nasıl biri olduğunu biliyorum ancak onu bu halde bırakamazdım diyen Angeli’ye Slok, ‘ya o ya ben ‘ diyor. Angeli böyle bir tercih yapmayacağını söyler.

Sojal ise kendini şöhrete iyice kaptırmıştır. Üzerine yeni kıyafetler almıştır. Annesi Jaja’da bu durumdan oldukça memnundur. Sidhart aldığı kredinin arkasında Varad’ın olduğunu öğrenince Jyothi’ye çok kızar. Renuka onları bu halde görünce sevinir. Sid Varad’ı arayarak krediyi bir seferliğine mahsus kabul ettiğini parayı en kısa zamanda ödeyeceğini söyler.

Nirancan ısrarla Slok ile görüşmek ve ondan özür dilemek istediğini isöyler. Angeli bunun için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söylese de Nirancan dinlemez. Onun ısrarlarına dayanamayan Angeli Nirancan’ı yemek kamyonunun olduğu yere götürür. Nirancan Slok’u masaları silerken gördüğünde üzülüp ağlar. Nirancan onun yanına gider ve ona sarılır. Slok hiç tepki vermeden bekler. Ancak onun yaptıklarını düşünerek onu itekler. Angeli ve Asta olanları hayretler içinde izlemektedir.

YORUMLAR 3
  • ABC 5 yıl önce Şikayet Et
    bu film çok güzel izledim ve bidaha başlamasını çok istiyorum
    Cevapla
  • ABC 5 yıl önce Şikayet Et
    bu film çok güzel izledim ve bidaha başlamasını çok istiyorum
    Cevapla
  • zeynep 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu film çok güzel ben çok seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?